Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı KOSTUM EFSUN SISTEMI

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tasorenn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Oyun klasörünü açın içerisinde pack klasörü var ordan local_tr.eix ve Local_tr.epk leri alın pack açıçı ile açın daha sonra içerisinden itemproto ' yu proto açıcı ile açın düzenlemek istediğiniz kostümün kodunu aratın kostüme istediğiniz efsunları ekleyin ilk item protoyu kapatın daha sonra localleri kapatın ve oyuna güncelleme atın kostümlere efsun görünümleri gelicektir fakat bu adımda efsunlar işlemez eğer işlemesini istiyorsanız Navicat - player - item_proto burdaki item protoda düzenlemiş olduğunuz kostümün kodunu aratın yapmış olduğunuz düzenlemenin aynısını yapın reboot atın üzerine yazmış olduğunuz efsunlar işlemiş olurlar iyi forumlar .
Çözüm
Kod:
46001    kostum+    ITEM_COSTUME    COSTUME_BODY    2    ANTI_FEMALE | ANTI_WOLFMAN    NONE    NONE        0    0    0    0    0    REAL_TIME_FIRST_USE    86400    LIMIT_NONE    0    APPLY_MAX_HP    1000    APPLY_NONE    0    APPLY_NONE    0    5    0    0    46001    0    0    100    0    0
İtem ve msm kodunu ayarlarsan 1k hp verir
Merhabalar
Çöl Kostumune
2K HP
10 KIRITK
10 YARI
şeklinde efsun ekleyip sandıga koyacagım ama nasıl gelecegını bılmıyorum yardım
merhabalar pack dosyasında locale.eix. locale .epk var eternexus ile aç dosyanın içinden item proto yu bul 40k pack acıcı ile aç itemin kodunu bul sağa doğru git applytype0 vericeğin efsun kodu applytype0 ne kadar oran vericegin oran bölümü işlem bittikden sonra reboot atmayı unutma hata yapmamaya çalış

Kod:
46001    kostum+    ITEM_COSTUME    COSTUME_BODY    2    ANTI_FEMALE | ANTI_WOLFMAN    NONE    NONE        0    0    0    0    0    REAL_TIME_FIRST_USE    86400    LIMIT_NONE    0    APPLY_MAX_HP    1000    APPLY_NONE    0    APPLY_NONE    0    5    0    0    46001    0    0    100    0    0
İtem ve msm kodunu ayarlarsan 1k hp verir

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri