Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

Altın Konu PACHI & Tunga ServerFiles 2020-07-11

indirmek için izniniz yok
4.29 yıldız(lar) 7 Değerlendirme Değerlendirenler

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

- Arkadaşlar Client Build ederken Visual Studio 2019 kullanınız. Debug modda hata alırsınız. Release modda build ederseniz sıkıntısız build gerçekleşecektir.

- game ve db build etmek için konudaki Freebsd 11.4 VHD dosyasını indirip onda build yapmak zorundasınız.
komutlar :
öncelikle game/src veya db/src içerisine girmeden "Server/" yoluna gidin ve "gmake libs" komutunu kullanın.
Ardından game ve db src içerisine girerek "gmake clean" ve "gmake" komutlarıyla sorunsuz build yapabilirsiniz.
Build ettiğiniz dosyalar "bin/Release/" yoluna gelecektir kafanız karışmasın.

-Ek olarak ticaret camını çalıştıramayan arkadaşlar GM hesapla "/e enable_shop_search 1" komutunu uygulasın aktif olacaktır.

Bir mesajda bu 3 büyük sorunun çözümünü paylaşmak istedim benim gibi çok kişi arıyordur.

- Arkadaşlar Client Build ederken Visual Studio 2019 kullanınız. Debug modda hata alırsınız. Release modda build ederseniz sıkıntısız build gerçekleşecektir.

- game ve db build etmek için konudaki Freebsd 11.4 VHD dosyasını indirip onda build yapmak zorundasınız.
komutlar :
öncelikle game/src veya db/src içerisine girmeden "Server/" yoluna gidin ve "gmake libs" komutunu kullanın.
Ardından game ve db src içerisine girerek "gmake clean" ve "gmake" komutlarıyla sorunsuz build yapabilirsiniz.

-Ek olarak ticaret camını çalıştıramayan arkadaşlar GM hesapla "/e enable_shop_search 1" komutunu uygulasın aktif olacaktır.

Bir mesajda bu 3 büyük sorunun çözümünü paylaşmak istedim benim gibi çok kişi arıyordur.
Paylaşım için teşekkürler.

komutlar :

Bilgilendirmen güzel olmuş sürekli sorulan sorulardı debug modu içinde proje içinde MilesLib e sağ tıklayın özellikler diyin
c/c++ katagorisinde ön işlemci ye gelin orda ön işlemci tanımlarına
WINDOWS_IGNORE_PACKING_MISMATCH
ekleyin debug olarakda build alabilirsiniz gui tasarımı yaparken çok yararlı oluyor debug modu

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri