HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
3 ch açıyorum ama iki ch'si açılıyo ch3 kapalı gözüküyor. Bellek ile alakalı düşündüm 8gb ram'e yükselttim ama hala aynı hata var yardımcı olurmusunuz.
Client source built ettim.
Kod:
swap_pager_getswapspace(32) failed
swap_pager_getswapspace(4) failed
o filesi nasıl topladın kral ya ben baya uraşdım toplayamadım bana ulaşma şansın varmı dc adresim3 ch açıyorum ama iki ch'si açılıyo ch3 kapalı gözüküyor. Bellek ile alakalı düşündüm 8gb ram'e yükselttim ama hala aynı hata var yardımcı olurmusunuz.
Kod:swap_pager_getswapspace(32) failed swap_pager_getswapspace(4) failed
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
adım_Mahsunbu server filesi çok kullanmak istiyorum bilen anlayan bir arkadaş bana bunun kurulumunu anlatarak yardımcı olabilirse çok sevinirim.
şimdi ben tekrar kurmaya calışıyorum kral kurulumu sorunsuz olursa sana anlatırımbu server filesi çok kullanmak istiyorum bilen anlayan bir arkadaş bana bunun kurulumunu anlatarak yardımcı olabilirse çok sevinirim.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Son düzenleme:
Ben Böyle Hata Alıyorum oyunu acınca3 ch açıyorum ama iki ch'si açılıyo ch3 kapalı gözüküyor. Bellek ile alakalı düşündüm 8gb ram'e yükselttim ama hala aynı hata var yardımcı olurmusunuz.
Kod:swap_pager_getswapspace(32) failed swap_pager_getswapspace(4) failed
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)