- Konular
- 13
- Çözüm
- 7
- Online süresi
- 2mo 15d
- Reaksiyon Skoru
- 82
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 5 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 133
- MmoLira
- 5,425
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
arakdaşlar birşey soracaktım
bu bazı itemler k envanterine gitmiyor da onları k envanterine nasıl göndereceğiz protolara baktım da çözemedim karşıma
SKILL_BOOK_INVENTORY tarzı bir flag çıkar diye umut ediyordum ama çıkmadı nasıl ayarlayacağız ?
bu bazı itemler k envanterine gitmiyor da onları k envanterine nasıl göndereceğiz protolara baktım da çözemedim karşıma
SKILL_BOOK_INVENTORY tarzı bir flag çıkar diye umut ediyordum ama çıkmadı nasıl ayarlayacağız ?
- Konular
- 13
- Çözüm
- 7
- Online süresi
- 2mo 15d
- Reaksiyon Skoru
- 82
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 5 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 133
- MmoLira
- 5,425
- DevLira
- 0
bunu yazmamla bulmam bir oldu inanılmaz neyse yapmak isteyenler item.cpp açsın aratsınarakdaşlar birşey soracaktım
bool CItem::IsSkillBook() bazı bölümler type ile çekiyor bazıları tek tek case içine yazılmış siz kendinize uygun şekilde ayarlarsınız
- Konular
- 1
- Online süresi
- 5d 10h
- Reaksiyon Skoru
- 66
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 2 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 74
- MmoLira
- 902
- DevLira
- 0
It is a matter of ingenuity looking at the item.arakdaşlar birşey soracaktım
- Konular
- 0
- Online süresi
- 10h 54m
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 1 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 46
- MmoLira
- 121
- DevLira
- 0
And you thought that they would give you everything as a gift, to arrive and set up your server? hahaha learn to repair mistakes ..
Said by person who is complaining about every single mistake he found and asks for updates from the devs of the files to fix it for him.
Feels bad man.
- Konular
- 182
- Çözüm
- 92
- Online süresi
- 3mo 20d
- Reaksiyon Skoru
- 1,662
- Altın Konu
- 2
- TM Yaşı
- 13 Yıl 3 Gün
- Başarım Puanı
- 289
- MmoLira
- 8,615
- DevLira
- 84
Yok anlamadığım tek şey şu, yararlı bir paylaşım yapılıyor absürt problemler mevcuttan kastın ne acaba çok merak ediyorum ?Filesta cok absürt problemler mevcut 2500 kişide nasıl denendi bu files acaba
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)