TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

Altın Konu PACHI & Tunga ServerFiles 2020-07-11

indirmek için izniniz yok
4.29 yıldız(lar) 7 Değerlendirme Değerlendirenler

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

arakdaşlar birşey soracaktım
bu bazı itemler k envanterine gitmiyor da onları k envanterine nasıl göndereceğiz protolara baktım da çözemedim karşıma
SKILL_BOOK_INVENTORY tarzı bir flag çıkar diye umut ediyordum ama çıkmadı nasıl ayarlayacağız ?

bu bazı itemler k envanterine gitmiyor da onları k envanterine nasıl göndereceğiz protolara baktım da çözemedim karşıma
SKILL_BOOK_INVENTORY tarzı bir flag çıkar diye umut ediyordum ama çıkmadı nasıl ayarlayacağız ?
bunu yazmamla bulmam bir oldu inanılmaz neyse yapmak isteyenler item.cpp açsın aratsın
bool CItem::IsSkillBook() bazı bölümler type ile çekiyor bazıları tek tek case içine yazılmış siz kendinize uygun şekilde ayarlarsınız

It is a matter of ingenuity looking at the item.

And you thought that they would give you everything as a gift, to arrive and set up your server? hahaha learn to repair mistakes ..

Said by person who is complaining about every single mistake he found and asks for updates from the devs of the files to fix it for him.
Feels bad man.

Filesta cok absürt problemler mevcut 2500 kişide nasıl denendi bu files acaba
Yok anlamadığım tek şey şu, yararlı bir paylaşım yapılıyor absürt problemler mevcuttan kastın ne acaba çok merak ediyorum ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri