- Konular
- 20
- Çözüm
- 16
- Online süresi
- 8d 18h
- Reaksiyon Skoru
- 67
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 4 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 703
- DevLira
- 6
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Valla elinize emeğinize sağlık beyler güzel iş çıkarmışsınız fakat githubdaki sourceleri buildlemek gerekiyor mu?Merhaba arkadaşlar, forumda birşeylerin warez olarak sızdırılmasından yeterince zarar gördüğünüzü düşünüyorum. Şunu bilmelisiniz ki kimse altın yumurtlayan tavuğunu bedavadan insanlarla paylaşmaz.
İçerisine bir açık veyahut backdoor koyarak kazanç sağlamak isteyen insanlardan değiliz. Bu dosyayı 2018 Ekim ayında geliştirmeye başladık. O zaman piyasada olmayan sistemleri official sunucunun binary yapısını taklit ederek 0dan yazdık.
Size söyleyebileceğim bir sorun mevcut değildir. Şuanda piyasada dolaşan 120 filesını kullanmanızdansa kaynak kodları elinizde olan bu dosyayı kullanmanızı öneririm.
Zamanında Tunga ile çok emek verdik, sabahlara kadar çalıştık ancak ikimizde daha iyi dosyalar yapabileceğimizi bildiğimiz için bu dosyayı geliştirmeyi bırakarak yeni fileslar geliştirdik. Şuanda ikimizin'de arşivinde duran bir dosya olduğu ve kullanmadığımız için @Tungа 'nın da izniyle sizinle paylaşmak istedim.
Files Yapımcıları : @Tungа , @PACHI
For ;
@Luigina
@bahadirbozdag
![]()
Bu projeyi herhangi bir kar amacı güderek paylaşmıyoruz. Güncellemeler vaktim oldukça ücretsiz olarak verilecektir.
Dosyayı indirmek ve güncellemelerden haberdar olmak için aşağıdaki github projesini takip edebilirsiniz.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
[Dosya Bilgileri]
FreeBSD Sürümü : 11.3
SQL Sürümü : MariaDB 10.3
Derleme Motoru : gmake
Derleme Aracı : clang-devel(llvm-devel)
[Yetkili Hesap Bilgileri]
ID : pachi
Şifre : 12345
PIN : 1234
[Navicat Bilgileri]
MariaDB
ID: root
Şifre : password
Hata bildirimlerinizi @PACHI - @fixme - [Sorun] şeklinde belirtebilirsiniz.
Saygılarımla.
ben olduğu gibi game ve mysql kurup açtım oyunu fakat pazar kuruyorum hatasız bir şekilde kayboluyor, ticaret camı aktif değil hatası alıyorum. tam olarak eklenmemiş sistemler mi var yoksa?
ve son olarak örnek bir vhd dosyası öneriniz var mıdır forumda? (build için) yoksa 9.2 yeterli olacak mıdır?
- Konular
- 0
- Online süresi
- 6d 22h
- Reaksiyon Skoru
- 23
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 6 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 66
- MmoLira
- 111
- DevLira
- 0
Valla elinize emeğinize sağlık beyler güzel iş çıkarmışsınız fakat githubdaki sourceleri buildlemek gerekiyor mu?
ben olduğu gibi game ve mysql kurup açtım oyunu fakat pazar kuruyorum hatasız bir şekilde kayboluyor, ticaret camı aktif değil hatası alıyorum. tam olarak eklenmemiş sistemler mi var yoksa?
ve son olarak örnek bir vhd dosyası öneriniz var mıdır forumda? (build için) yoksa 9.2 yeterli olacak mıdır?
Ekli dosyayı görüntüle 26897
mesajları kontrol edin, sorunlarınıza çözümler var
- Konular
- 20
- Çözüm
- 16
- Online süresi
- 8d 18h
- Reaksiyon Skoru
- 67
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 4 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 703
- DevLira
- 6
reis 120 sayfa mesaj varmesajları kontrol edin, sorunlarınıza çözümler var
hem bu github project olarak paylaşılmış. çözülmüş ise projeye dahildir diye düşünüyorum?Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 2, Üye: 1, Misafir: 1)