xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Altın Konu PACHI & Tunga ServerFiles 2020-07-11

indirmek için izniniz yok
4.29 yıldız(lar) 7 Değerlendirme Değerlendirenler
FreeBSD kurmakta sorun yaşayanlar FreeBSD diski hazırladım. Buradan ulaşabilirsiniz.

Selamlar,

Karşılaştığım ciddi anormal sorunları paylaşmak istedim;

1) pkg paket kurulumlarını sorunsuz bir şekilde gerçekleştirdim, ancak buna rağmen build esnasında bir çok sorun ile karşılaşıyorum.

• gmake depend (Bu komutu konsol da veremiyoruz)
• gmake all (Bu komutu konsol da veremiyoruz)

FreeBSD 11.3 RELEASE ve MariaDB 10.3 MySQL motoru kullanıyorum. (Hoş gerçi 10.4'den 11.3 kadar tüm FreeBSD genericlerinde fantezi yaptım adeta ama hiç birinde çalışmadı)

Normal bir şekilde Build denediğimde aldığım hata:

ThntF7.png

Build ortasında, aldığım basit bir hata (Bunu çözdüm):
M6pxFZ.png

Build sonunda verdiği hata:
MVv8Lu.png

Bu'da geçmiş yorumlarda hazır derlenmiş game&db paylaşmış birisinin verdiği game.tgz ile oyunu başlatmak isterken oluşan anormal durum: (Durum, start verince auth,game,ve db başladığına dair çıkması gereken freebsd line kodları çıkmama sorunudur)

FreeBSD System Info:
FreeBSD 11.3-RELEASE
SQL Ver 15.1 Distrib 10.3.23-MariaDB, for FreeBSD11.3 URLine 5.1

Yardımcı olmak isteyen varsa, bu durumu çözme konusunda destek gösterecek kişiye dilediği sunucu sistemini hediye etmekten şeref duyarım. Belki göstereceği emek karşısında çok bir şey değil ancak çam sakızı çoban armağanı misali.
Esasına bakarsanız bu sorun ile gecenin ikisinden itibaren uğraşmaktayım.

Keyifli forumlar.
@PACHI :(
dep-depend komutları kaldırıldı. bütün kütüphaneler yerel olarak bulunduğu için depend işlemine ihtiyaç olunmuyor.
game/src dizininde hiçbir files da all komutunu uygulamazsınız zaten.
/usr/source/server/server/server dizininde gmake all yazarsanız libgame-libsql-lithecore build olur ve error satırları düzelir.
cd /usr/source/server/server/server
gmake all

Merhaba arkadaşlar, forumda birşeylerin warez olarak sızdırılmasından yeterince zarar gördüğünüzü düşünüyorum. Şunu bilmelisiniz ki kimse altın yumurtlayan tavuğunu bedavadan insanlarla paylaşmaz.
İçerisine bir açık veyahut backdoor koyarak kazanç sağlamak isteyen insanlardan değiliz. Bu dosyayı 2018 Ekim ayında geliştirmeye başladık. O zaman piyasada olmayan sistemleri official sunucunun binary yapısını taklit ederek 0dan yazdık.
Size söyleyebileceğim bir sorun mevcut değildir. Şuanda piyasada dolaşan 120 filesını kullanmanızdansa kaynak kodları elinizde olan bu dosyayı kullanmanızı öneririm.
Zamanında Tunga ile çok emek verdik, sabahlara kadar çalıştık ancak ikimizde daha iyi dosyalar yapabileceğimizi bildiğimiz için bu dosyayı geliştirmeyi bırakarak yeni fileslar geliştirdik. Şuanda ikimizin'de arşivinde duran bir dosya olduğu ve kullanmadığımız için @Tungа 'nın da izniyle sizinle paylaşmak istedim.

Files Yapımcıları : @Tungа , @PACHI
For ;
@Luigina
@bahadirbozdag

CApner.jpg

Bu projeyi herhangi bir kar amacı güderek paylaşmıyoruz. Güncellemeler vaktim oldukça ücretsiz olarak verilecektir.
Dosyayı indirmek ve güncellemelerden haberdar olmak için aşağıdaki github projesini takip edebilirsiniz.

[Dosya Bilgileri]
FreeBSD Sürümü : 11.3
SQL Sürümü : MariaDB 10.3

Derleme Motoru : gmake
Derleme Aracı : clang-devel(llvm-devel)

[Yetkili Hesap Bilgileri]
ID : pachi
Şifre : 12345
PIN : 1234

[Navicat Bilgileri]
MariaDB
ID: root
Şifre : password

Hata bildirimlerinizi @PACHI - @fixme - [Sorun] şeklinde belirtebilirsiniz.
Saygılarımla.
selamın aleyküm

bunun gcc sürümü nedir clan-devel gcc demek değil mi

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri