HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
I Don't have much time yet for add to precompiled exe
[/ CITA]
as soon as you can please add it to the post thanksbrother
Ekli dosyalar
ben patladım başkası patlamasın diyorsunArven2 2.swnin acilisinda kullandigimiz files bu 6 saat falan açik kalmisti oyunpaylaşım icin gizemlirapciye teşg ama kesinlikle ama kesinlikle alıp kullanmanızı tavsiye etmem
![]()
ama harbiden gözlemlediğim kadarıyla mertin eli deymiş gibi :/ anlam veremedimben patladım başkası patlamasın diyorsunama harbiden gözlemlediğim kadarıyla mertin eli deymiş gibi :/ anlam veremedim
Rohandan itibaren filese benim ve tunganın dışında eli değen tek kişi dropları vs. ayarlayan receptir mertle vs. alakası yoktur filesin.
Mertle bi alakası yok mertle beraber yaptigimiz filesteki bir kaç şeyi bu filese taşımıştık o kadar 3 5 bisey benzerlik gosterebilirben patladım başkası patlamasın diyorsunama harbiden gözlemlediğim kadarıyla mertin eli deymiş gibi :/ anlam veremedim
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)