Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Altın Konu PACHI & Tunga ServerFiles 2020-07-11

indirmek için izniniz yok
4.29 yıldız(lar) 7 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Elinize sağlık. Paylaşım için teşekkürler

Merhaba arkadaşlar, forumda birşeylerin warez olarak sızdırılmasından yeterince zarar gördüğünüzü düşünüyorum. Şunu bilmelisiniz ki kimse altın yumurtlayan tavuğunu bedavadan insanlarla paylaşmaz.
2019 Ocak ayında @Tungа ile birlikte açmış olduğumuz, oyunun geliştirilmesini, yönetimini ve finansmanını tamamen bizim yaptığımız Myte2 oyununun sunucu dosyalarını sizinle paylaşmak istiyorum.
İçerisine bir açık veyahut backdoor koyarak kazanç sağlamak isteyen insanlardan değiliz. Bu dosyayı 2018 Ekim ayında geliştirmeye başladık. O zaman piyasada olmayan sistemleri official sunucunun binary yapısını taklit ederek 0dan yazdık.
Biz geliştirici mantığıyla düşünüp oyunculara farklı bir deneyim sunmayı hedefledik. Bunu başardık da ancak oyuncuları bu kadar uzun soluklu bir serüven içerisinde tutamadık çünkü oyuncular buna hazır değildi.
Açıldığı hafta sonu online 2500 online ulaştığı için sunucu değişikliğine gitmemize sebep olan bir dosyayı sizinle paylaşacağım. Rohan2'nin paylaşılmamış dosyaları baz alınarak geliştirilmiştir.(Aktif oyundaki dosya değil.)
Oyun açıldıktan sonra karşılaşılan tüm hatalar @Tungа ve ben tarafından giderildi. Bu nedenle size söyleyebileceğim bir sorun mevcut değildir. Şuanda piyasada dolaşan Oneheda filesını kullanmanızdansa kaynak kodları elinizde olan bu dosyayı kullanmanızı öneririm.
Zamanında Tunga ile çok emek verdik, sabahlara kadar çalıştık ancak ikimizde daha iyi dosyalar yapabileceğimizi bildiğimiz için bu dosyayı geliştirmeyi bırakarak yeni fileslar geliştirdik. Şuanda ikimizin'de arşivinde duran bir dosya olduğu ve kullanmadığımız için @Tungа 'nın da izniyle sizinle paylaşmak istedim.

Myte2 Yapımcıları : @Tungа , @PACHI

Dosya Bilgileri :

FreeBSD Sürümü : 11.3
SQL Sürümü : MariaDB 10.3

Derleme Motoru : gmake
Derleme Aracı : clang-devel

Python Sürümü : 2.7.1.5 Static

For ;

@Luigina
@bahadirbozdag

Dosyaları İndirmek İçin
Virustotal:

Paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 1, Misafir: 0)

Geri