B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Altın Konu PACHI & Tunga ServerFiles 2020-07-11

indirmek için izniniz yok
4.29 yıldız(lar) 7 Değerlendirme Değerlendirenler
bu dosyaların birçok konfigürasyonu var umarım düzenlemeyi başarırsınız.
Evet,
Files diğer fileslere göre daha çok gelişmiş, bunu söyleme sebebim ise bir çok şey paketlemek gerekmekte. Game, client src build gibi, Ben hep source olmadan açıp kapattım işin içine source girince çok karmaşık hale geldi, henüz oyuna giremedim şuan pack kapatıyorum, varitabanı hatası alıyordum şuan oyunu startladım ve loglarda hiç bir hata görünmemek de ve sorunsuz aktif olduğuna dair yazılar bulunmakta.

Çok fazla öğrenme isteği var, bundan kaynaklı hırs oluşuyor ve bu da sürekli olarak hata yapmama sebep oldu bugün bütün programları kaldırdım visual studio 19 programına kadar her şeyi kaldırıp tekrar yükledim ve şimdiye kadar her hangi bir hata almadım.

Aslında bunların hepsi bana çok güzel bir deneyim oldu, hata aldıkça çözümlerini de nasıl arayacağımı öğrenmiş oldum, tabi bir hata çıks çözemeyebilirim ama files kurup oyuna girmek bile çok büyük başarı, oyuna girdiğim de buraya güle oynaya ekran görüntüsü atacağım :D

Start.bat dı sanırsam emin değilim aç onu oraya pack adlarını yaz misal root yaz enter tuşuna bas kapatmasını bekle her biri için öyle yap

devenv_vU7aBy8fFi.png

Any help please ?

Filesi yuklerkem sunucuyi cökerttim format atilmasi gerekiyor

Freebsd hangi sürümü seçmeliyim
Mariadb zorunlumu zorunluysa hangi sürümü seçmeliyim

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri