romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Altın Konu PACHI & Tunga ServerFiles 2020-07-11

indirmek için izniniz yok
4.29 yıldız(lar) 7 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Bunları kurmanız yeterli:
llvm-devel
gmake

Kurulum için;
pkg install -y llvm-devel
pkg install -y gmake
@Tungа kardeşim liblerde sorun yaşıyorum. 64.bit için yardımcı olabilir misin? Db build esnasında yaşadığım sorunun make file kayıtları bunlar.
[CODE title="Db build hata kodların"]root@a:~/server/db/src # gmake -j20
compile Config.cpp
compile NetBase.cpp
compile Peer.cpp
compile PeerBase.cpp
compile DBManager.cpp
compile Main.cpp
compile Cache.cpp
compile LoginData.cpp
compile ClientManager.cpp
compile ClientManagerPlayer.cpp
compile ClientManagerParty.cpp
compile ClientManagerGuild.cpp
compile GuildManager.cpp
compile ClientManagerBoot.cpp
compile ClientManagerLogin.cpp
compile MoneyLog.cpp
compile PrivManager.cpp
compile ItemAwardManager.cpp
compile Marriage.cpp
compile ClientManagerEventFlag.cpp
compile ItemIDRangeManager.cpp
compile ClientManagerHorseName.cpp
compile ProtoReader.cpp
compile CsvReader.cpp
ld: error: ../../libgame/lib/libgame.a(grid.o) is incompatible with /usr/lib/crt 1.o
ld: error: ../../libsql/lib/libsql.a(AsyncSQL.o) is incompatible with /usr/lib/c rt1.o
ld: error: ../../libthecore/lib/libthecore.a(buffer.o) is incompatible with /usr /lib/crt1.o
ld: error: ../../libthecore/lib/libthecore.a(fdwatch.o) is incompatible with /us r/lib/crt1.o
ld: error: ../../libthecore/lib/libthecore.a(log.o) is incompatible with /usr/li b/crt1.o
ld: error: ../../libthecore/lib/libthecore.a(main.o) is incompatible with /usr/l ib/crt1.o
ld: error: ../../libthecore/lib/libthecore.a(memcpy.o) is incompatible with /usr /lib/crt1.o
ld: error: ../../libthecore/lib/libthecore.a(poly.o) is incompatible with /usr/l ib/crt1.o
ld: error: ../../libthecore/lib/libthecore.a(signal.o) is incompatible with /usr /lib/crt1.o
ld: error: ../../libthecore/lib/libthecore.a(socket.o) is incompatible with /usr /lib/crt1.o
ld: error: ../../libthecore/lib/libthecore.a(utils.o) is incompatible with /usr/ lib/crt1.o
ld: error: ../../../extern/mysql/lib/libmysqlclient.a(client.c.o) is incompatibl e with /usr/lib/crt1.o
ld: error: ../../../extern/mysql/lib/libmysqlclient.a(libmysql.c.o) is incompati ble with /usr/lib/crt1.o
clang++: error: linker command failed with exit code 1 (use -v to see invocation )
gmake: *** [Makefile:53: ../../bin//release/db] Error 1
root@a:~/server/db/src #[/CODE]

@PACHI @Tungа @Luigina @bahadirbozdag bana yardımcı olabilir misiniz? Her gün birilerine yazmaktan yoruldum. Anlama kıtlığı olan birisi değilim, 27 yaşındayım. Sadece uzun bir süredir yapmadığım şeyleri yeniden yapmaya başlayıp kendimce ufak ufak gelişimimi tamamlamak istiyorum. Bir kaç gündür yazmadığım kişi, başlık kalmadı.

[CODE title="KODLAR"]oyunumun kurulu olduğu yol. /usr/src/game/
gmake build yaptığım dosyalarım /usr/src/game/src/ içerisinde
extern dosyalarım /usr/src/game/extern/ klasöründe
makefile ise verdiğiniz aynı şekilde

putty üzerinden
cd /usr/src/game/src/ enter
gmake clean enter
gmake yaptığım zaman

./stdafx.h:24:10: fatal error: 'boost/unordered_map.hpp' file not found
#include <boost/unordered_map.hpp>
hatası alıyorum. Her seferinde konu açmak, yardım talep etmek sizi de yoruyor beni de.

İndirmiş olduğum github içerisinde ki source dosyalarını hangi yollar üzerine kurmam gerektiği konusunda
bilgilendirme yaparsanız bende rahatlayacağım sizde rahatlayacaksınız diye düşünüyorum. Kusura bakmayın, çıkışım sert olabilir.
Fakat bir kaç gündür, forum içerisinde hemen hemen bilgi sahibi olduğunu düşündüğüm, gördüğüm herkese özel mesaj atıyorum.

[/CODE]

@PACHI @Tungа @Luigina @bahadirbozdag bana yardımcı olabilir misiniz? Her gün birilerine yazmaktan yoruldum. Anlama kıtlığı olan birisi değilim, 27 yaşındayım. Sadece uzun bir süredir yapmadığım şeyleri yeniden yapmaya başlayıp kendimce ufak ufak gelişimimi tamamlamak istiyorum. Bir kaç gündür yazmadığım kişi, başlık kalmadı.

[CODE title="KODLAR"]oyunumun kurulu olduğu yol. /usr/src/game/
gmake build yaptığım dosyalarım /usr/src/game/src/ içerisinde
extern dosyalarım /usr/src/game/extern/ klasöründe
makefile ise verdiğiniz aynı şekilde

putty üzerinden
cd /usr/src/game/src/ enter
gmake clean enter
gmake yaptığım zaman

./stdafx.h:24:10: fatal error: 'boost/unordered_map.hpp' file not found
#include <boost/unordered_map.hpp>
hatası alıyorum. Her seferinde konu açmak, yardım talep etmek sizi de yoruyor beni de.

İndirmiş olduğum github içerisinde ki source dosyalarını hangi yollar üzerine kurmam gerektiği konusunda
bilgilendirme yaparsanız bende rahatlayacağım sizde rahatlayacaksınız diye düşünüyorum. Kusura bakmayın, çıkışım sert olabilir.
Fakat bir kaç gündür, forum içerisinde hemen hemen bilgi sahibi olduğunu düşündüğüm, gördüğüm herkese özel mesaj atıyorum.

[/CODE]
gerekli paketler kurulumu?

@PACHI - @fixme - [Sorun]

Visual studio 2019 ile kurulması gereken her şeyi kurdum 1 gün kadar sürdü.

Client build işleminde sürüm farkı uyarısı alıyorum. Yardımcı olabilir misin?

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri