ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Altın Konu PACHI & Tunga ServerFiles 2020-07-11

indirmek için izniniz yok
4.29 yıldız(lar) 7 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Güzel filesse benziyor arkdaşlar bende gelişdirmekle ve syserları cözmekle uğraşıyorum eyerki files güzelse dedi gibi adam gibi bir files se açıklarını kaptıp paylaşırım yada konuya dökerim syserlarının fixlerini ve güncell hallerini

Filesi Fixleyip Paylaşabilecek koca yürekli bir reis varmı :)

paylaşım için teşekkürler :) hocam :)

@PACHI
Önem Derecesi Kod Açıklama Proje Dosya Çizgi Gizleme Durumu
Hata C1047 'E:\PowerM2\Pachi-Tunga\Pachi-Tunga\source\client\extern\lib\jpeg\release\jpeg.lib' nesne veya kitaplık dosyası, derleyicinin 'E:\PowerM2\Pachi-Tunga\Pachi-Tunga\source\client\extern\lib\python\release\python.lib' gibi diğer nesnelerden farklı bir sürümü tarafından oluşturuldu; tüm nesneleri ve kitaplıkları aynı derleyici ile yeniden derleyin UserInterface E:\PowerM2\Pachi-Tunga\Pachi-Tunga\source\client\extern\projects\UserInterface\LİNK 1

vs sürüm bilgileri
Microsoft Visual Studio Enterprise 2019
Sürüm: 16.10.2
Visual Studio 2019 (v142)
SDK sürümü: 10 (son yüklenen sürüm)

Client Buildinde aldığım hata
Bu hatanın aynısını alıyorum daha önce çözmüşdüm hatırlamıyorum askerdeydim 6 aydır yeni geldim dün build edebiliyordum m2ssd fln aldım format attım visual studio yeniden kurduktan sonra hatayı vermeye başladı sdk versyonlarının hepsini denedim hiç biri olmuyor çözen varsa söyliyebilirmi

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri