Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

Altın Konu PACHI & Tunga ServerFiles 2020-07-11

indirmek için izniniz yok
4.29 yıldız(lar) 7 Değerlendirme Değerlendirenler

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

nothing happens, the quest to destroy monsters on the 1st floor, does not teleport to the 2nd floor.
did anyone find a solution?

Ekli dosyalar

client src hiç bişey değiştirmeden orjinalini buil ettiğimde (visual 2019) 2 adet hata veriyor.

Ekli dosyayı görüntüle 48197
Üstteki Debug Kısmını Realse Yap Debug İçin Gerekli Dosyalar Eksik Hocam :)
Dosya eksikliği değil. Ön İşlemci komutu ekli olmadığı için bu hatayı alıyorsun.
WINDOWS_IGNORE_PACKING_MISMATCH bunu kopyala. Sonra sağdan bütün projeleri seç (CWebBrowser - UserInterface)
Sonra sağ tık özelliklere gir > C++ Menüsü > Ön İşlemci bölümüne gir orda ilk sıradaki Ön İşlemci Tanımları bölümüne WINDOWS_IGNORE_PACKING_MISMATCH bunu ekle.
Bütün modlar için yapabilirsin (Debug-Release-Distribute)
Artık o hatayı hangi modda derlersen derle almazsın.

@PACHI @Tunga
paylaşım için teşekkürler. Files da özellikle harita objeleri için granny sorunu yaşanıyor mu acaba? Herhangi bir uyumsuzluk vb.
Bu konuda deneyiminiz veya çalışmanız oldu mu ? Son olarak bir türlü indiremedim. İndirdiğim arşivin içeriği yarım yamalak.(1.3 GB)
GitHub desktop uygulmasını da indirdim ama aynı..

Teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Dosya eksikliği değil. Ön İşlemci komutu ekli olmadığı için bu hatayı alıyorsun.
WINDOWS_IGNORE_PACKING_MISMATCH bunu kopyala. Sonra sağdan bütün projeleri seç (CWebBrowser - UserInterface)
Sonra sağ tık özelliklere gir > C++ Menüsü > Ön İşlemci bölümüne gir orda ilk sıradaki Ön İşlemci Tanımları bölümüne WINDOWS_IGNORE_PACKING_MISMATCH bunu ekle.
Bütün modlar için yapabilirsin (Debug-Release-Distribute)
Artık o hatayı hangi modda derlersen derle almazsın.
Dediğinin konunun arkadaşın probleminle alakası yok bu fileste debug modda build alınamaz çünkü eksikler çok emin olmak için bizzat az önce denedim 200 küsür warming verdi ve ek olarak 2 eror verdi yanı dediğiniz konu arkadaşın sorununu çözmez debug'dan release çekmesi yeterli olacaktır.

Dediğinin konunun arkadaşın probleminle alakası yok bu fileste debug modda build alınamaz çünkü eksikler çok emin olmak için bizzat az önce denedim 200 küsür warming verdi ve ek olarak 2 eror verdi yanı dediğiniz konu arkadaşın sorununu çözmez debug'dan release çekmesi yeterli olacaktır.
Doğrudur, benim deneme fırsatım olmadı. Sadece fotoda görülen hatanın çözümünü belirttim. Söylediğim şey sadece o hatayı ortadan kaldırır. Bizzat denediğim bir yöntem olduğu için önerdim. Diğer hataları bilmediğim için bir şey diyemem tabiki.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri