HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
otoav sadece monsterlere saldıyor. stone lere saldırmıyor. taşı monster yapıncada başka arızalar çıkıyor.bunu nasıl düzeltebilirim.
bide oto avın saldırı mesafesi çok düşük yakında görürse saldırıyor uzaktakilere saldırmıyor. bunu nereden ayarlayabilirim.
bide oto avın saldırı mesafesi çok düşük yakında görürse saldırıyor uzaktakilere saldırmıyor. bunu nereden ayarlayabilirim.
bunu kendim çözdüm işine yarayan olursa kullansın.otoav sadece monsterlere saldıyor. stone lere saldırmıyor. taşı monster yapıncada başka arızalar çıkıyor.bunu nasıl düzeltebilirim.
PythonCharacterManager.cpp
arat
const auto pkInstTarget = itor.second;
if (!pkInstTarget || pkInstTarget == pkInstMain || !pkInstTarget->IsEnemy())
return;
const auto fRadiusDistance = pkInstMain->GetDistance(pkInstTarget);
if (bAutoHunt)
if (fRadiusDistance < 1500.0f)
değiştir.
if (!pkInstTarget || pkInstTarget == pkInstMain || !pkInstTarget->IsStone())
if (!pkInstTarget->IsEnemy())
return;
if (fRadiusDistance < 9500.0f)
stone yi üste aldımki öncelik onun olsun ama işe yaramadı. ama taşlarada saldırıyor.
bunu silersenizde sadece taşlara saldırıyor.
Son düzenleme:
Mantık güzel elinize sağlık büyük ihtimal ile çalışacaktır. fakat aklıma takılan bişey var siz şuanda oyunculara birnevi bot yazdınızbunu kendim çözdüm işine yarayan olursa kullansın.
PythonCharacterManager.cpp
arat
if (!pkInstTarget || pkInstTarget == pkInstMain || !pkInstTarget->IsEnemy())
return;
if (bAutoHunt)
if (fRadiusDistance < 1500.0f)
değiştir.
if (!pkInstTarget || pkInstTarget == pkInstMain || !pkInstTarget->IsStone())
return;
if (fRadiusDistance < 9500.0f)
stone yi üste aldımki öncelik onun olsun ama işe yaramadı. ama taşlarada saldırıyor.
bunu silersenizde sadece taşlara saldırıyor.
Yani yanlış anlamayın da bir sunucu buna neden izin versin
Normalde bunu çoğu files'te fixlemişlerdir 
Mantık güzel elinize sağlık büyük ihtimal ile çalışacaktır. fakat aklıma takılan bişey var siz şuanda oyunculara birnevi bot yazdınızYani yanlış anlamayın da bir sunucu buna neden izin versin
Normalde bunu çoğu files'te fixlemişlerdir
![]()
ben millete oyun kurmuyorum. zaten öyle birşey yapacak kadar bilgim yok. 40 yaşındayım kendim takılmalık oynuyorum. yeni oyunlar sarmıyor beni. bu serverde m2bob çalıştıramadım. malesef böyle şeyler yapmak zorunda kalıyorum. m2bob engelini kaldırmayı denedim beceremedim. otoav la işimi göreyim diyorum.Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)