HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
kurulumunu nasıl yapacağımı birisi detaylı anlatabilir mi rica etsem ?
Konuda bulunan Tunga'nın freebsd vhd dosyasını indiriniz. İndirdikten sonra konuda bulunan dosyaları indiriniz. Hazır vhd ile ayarları yapıp sunucu oluşturun. Oluşturduğunuz sunucu üzerinden winscp veya filezilla programını kullanarak oluşturduğunuz ip adresine dosyaları gerekli dizine atıp kurunuz. Putty e bağlantı sağlayıp dosyaları başlatıp oyuna giriş sağlayınız.
Server Kurulumu Yeni Nesil Yapı Oluşturma 2019 Version
Arkadaşlar Merhaba Bu Bölümde Paylaşmak İstediğim Konumuz Metin2 Source Kodlarını Geliştirme Güncelleme. FreeBSD9.2 Versiyonunu Genel Olarak Kullanmaktasınız Bu Sourcelerde Eksiklikler Çoktur. Benim Konuyu Detaylandırmak İstediğim Yeni Başlayanlara Faydası Olacaktır. FreeBSD Konusunda...
Bu konudan yardım alabilirsiniz.
İyi forumlar.
Çok teşekkür ederim iyi akşamlarKonuda bulunan Tunga'nın freebsd vhd dosyasını indiriniz. İndirdikten sonra konuda bulunan dosyaları indiriniz. Hazır vhd ile ayarları yapıp sunucu oluşturun. Oluşturduğunuz sunucu üzerinden winscp veya filezilla programını kullanarak oluşturduğunuz ip adresine dosyaları gerekli dizine atıp kurunuz. Putty e bağlantı sağlayıp dosyaları başlatıp oyuna giriş sağlayınız.
![]()
Server Kurulumu Yeni Nesil Yapı Oluşturma 2019 Version
Arkadaşlar Merhaba Bu Bölümde Paylaşmak İstediğim Konumuz Metin2 Source Kodlarını Geliştirme Güncelleme. FreeBSD9.2 Versiyonunu Genel Olarak Kullanmaktasınız Bu Sourcelerde Eksiklikler Çoktur. Benim Konuyu Detaylandırmak İstediğim Yeni Başlayanlara Faydası Olacaktır. FreeBSD Konusunda...forum.turkmmo.com
Bu konudan yardım alabilirsiniz.
İyi forumlar.

Yeni klasör oluşturman gerekiyor. İsmini "Pack" yapmalısın. Bu klasörü client dosyasında oluşturman gerekiyor.
teşekkürler klasörü oluşturmamışım.Yeni klasör oluşturman gerekiyor. İsmini "Pack" yapmalısın. Bu klasörü client dosyasında oluşturman gerekiyor.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)