Kaynak ikonu

Altın Konu PACHI & Tunga ServerFiles 2020-07-11

indirmek için izniniz yok
4.29 yıldız(lar) 7 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Yeni güncelleme ne zaman gelecek tahmini bi tarih verebilirmisiniz. ?

çoğu binek (bazıalrının dds si ) yok bazı petler görünmüyor pack taraflı eksikler var sanırım tam bir liste yapsak bu dosyaları bize verebilir misiniz ?
@PACHI @Tungа

oğlum süper bir şey gördüm hahahahaha files ta namaz ibadetini yerine getirme questi var abdest al sevap kazan
cmdchat("ezancal") ya bu sistemi kaldırdınız mı bunu lütfen ekleyin Allahım süper
@Tungа @PACHI

oğlum süper bir şey gördüm hahahahaha files ta namaz ibadetini yerine getirme questi var abdest al sevap kazan
cmdchat("ezancal") ya bu sistemi kaldırdınız mı bunu lütfen ekleyin Allahım süper
@Tungа @PACHI
Benden dızladılar.

@Tungа @PACHI
wow ciddi mi hiç böylesini düşünmemiştim ne güzel bende istiyorum hemen

bu arada pack düzenlerken start.bata bastığımızda gelen name of archive kısmına hepsini birden pack yapmasını için hangi komutu girmeliyim tek tek değilde hepsini birden yapması için

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)