noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

Cevaplandı Kostüm simya kuşak kaldırma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan H4ZEJ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar eski tarzda bi sf düzenlemeye çalışıyorum kostüm kuşak simya lycan bunların hepsini kaldırmaya çalışıyorum ama kaldırınca oyuna girilmiyo nası bi yol izlemem lazım

Kaldırmak istediğiniz sistemi forum üzerinden bulup "ekle" dediği yerleri kaldırırsanız sistem kalkmış olur, gene de hata alıyorsanız bize hatayı söylerseniz size daha iyi yardımcı olabiliriz.

Merhaba özellik kaldırmak oldukça basit bir işlemdir örnek olarak kuşak sistemini kaldırmak istiyorsunuz ;
1. Adım : Öncelikle Filezilla'dan sunucumuza bağlanıyoruz. Ardından /usr/game/share/locale/turkey/quest/object Bölümüne giriyoruz.
NPC Kodları : Yüzbaşı : "20355" , Teowahdan : "20406" , Biyolog : "20084"
Npc klasörlerinin içerisindeki Chat Klasöründen kuşak sistemine ait questleri siliyorsunuz .

Daha sonra /usr/game/share/locale/turkey/quest/object/state kısmına gelip kuşaklara ait state dosyalarını siliniz görevler kısmında kendini gücünü arttır yazısının kalkmasını sağlar .

2. Adım : Filezilla'dan /usr/game/share/locale/turkey/quest/object/notarget konumuna girin.
Ardından karşınıza çıkan yaklaşık 11Adet klasör olucak
Burdaki klasörlerin hepsine girip kuşak questlerini siliyorsunuz ve reboot atıyorsunuz kuşak sistemi tamamen kalkmış oluyor .

1. köylerden kuşak npcsini kaldırmak isterseniz

/usr/game/share/locale/turkey/map uzantısına gelip Map A1 - B1 - C1 klasörlerine gelip npc.txt ini açıp Teowahdan : "20406" kodlu npc satırını silip tekrar npc.txt i geri atın ve reboot atın fakat işlem yapmadan önce mutlaka yedek alınız iyi forumlar .

kuşak ve simyayı hallettim ama kostümlerin hepsini packten ve ftp item protodan kaldırdığım zaman chler açılmıyor

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri