noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Files Satışları Durdurulmuştur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vatan2-afro2 bunları kaldırmanı tavsiye ederim çünkü aynı değil.

vatan2-afro2 bunları kaldırmanı tavsiye ederim çünkü aynı değil.
Altyapı Grandia2 olduğu için kullandım bu terimleri. Vatan2 son serverinde bu altyapıyı kullandı afromt2 de direk bu filesin eski sürümünü kullandı hocam. Zaten filesin Alparmt2'nin altyapısını ise ; bu oyunlardaki filesten olduğundan bahsetmiştim. Ayrıca bi başkasının serverinden prim kasıyor gibi gözükmemek adına philiasophia altyapısı yazmadım. sükseli bir server olduğu için.

Son düzenleme:
Altyapı Grandia2 olduğu için kullandım bu terimleri. Vatan2 son serverinde bu altyapıyı kullandı afromt2 de direk bu filesin eski sürümünü kullandı hocam. Zaten filesin Alparmt2'nin altyapısını ise ; bu oyunlardaki filesten olduğundan bahsetmiştim. Ayrıca bi başkasının serverinden prim kasıyor gibi gözükmemek adına philiasophia altyapısı yazmadım. sükseli bir server olduğu için.
Zaten yazamazsın hepsinin isim hakkı ve domainleri bizde raporlayıp kaldırtabilirim yazdıklarını o yüzden uyardım.Alt yapılar aynı ama srclerde 500 tane fark var millet o ismi görüp belki senden satın alacak sonra başın ağrır sorunlardan.

Zaten yazamazsın hepsinin isim hakkı ve domainleri bizde raporlayıp kaldırtabilirim yazdıklarını o yüzden uyardım.Alt yapılar aynı ama srclerde 500 tane fark var millet o ismi görüp belki senden satın alacak sonra başın ağrır sorunlardan.
ben düzgün üslupla konuştum diye bizi bişey bilmiyor falan sandınız sanırım sorun derken neyi kastettiniz anlamadım src fark olması sizin dosyalarınızın benimkinden stabil oldugu anlamına gelmiyor. hali hazırda filesi sattıgım müşterilerden tek kelime olumsuz dönüş almadım burda isimli ilgi konuşman daha mantıklı olur. herhangi bi polemiğe gimedim. altyapı aynı grandia2 altyapısı eğer haklıysanız. gidip başvurabilirsiniz. banan forumdan herhangi bi bildiri gelirse. vatan2 altapısı yazısını kaldır diye kaldırırm fakat dediğim gibi hepsinin malzemesi aynı. yada şöyle söyliyeyim zaten vatan2 yazıyor diye satılacaksa benim files satılmasın. nitekim alpar2 de 1200 online gördü zaten.düzenlendi başlık. bildirim için sağol.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri