R 1
Roksam
farkmt2official 1
farkmt2official
TuZaKK 1
TuZaKK
sermin 1
sermin
berkmenoo 1
berkmenoo
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı Simya Efsun Sayısı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sabri Aslan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 562

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Mitsi gibi 6lı olmasını istiyorum ama efsanevi şekliyle 6 olmasını istiyorum elinizde bunla alakalı materyal varmıdır ?

Mitsi gibi 6lı olmasını istiyorum ama efsanevi şekliyle 6 olmasını istiyorum elinizde bunla alakalı materyal varmıdır ?

Hocam Şöyle Bir Alternatif Sunabilirim Forumumuzda Mitsi Simya Sistemi Paylaşıldı Eski Simya Sisteminizi Kaldırıp Mitsi Simya Sistemini Kurun Fakat İconları Efsanevi Şeklinde Yapın Ve Mat'dan Mitsiye Geçisi Kapatın Bu Şekilde Sorununuz Çözülebilir Veya Bilgim Var Diyorsanız Forumumuzda Paylaşılan Mitsi Simya Sisteminin Efsunla İlgili Olan Kısımlarını Alıp Kendi Serverinizde Kullanabilirsiniz. Haftaya Pazar Günü Yazarsanız Yardımcı Olmaya Çalışırım. (Elinizde Source Mevcutsa Tabiki)

+++++++++++ EFSUN SAYISI 7 yapmak istiyorum nerden yapabilirim güncelll ++++++++++
Size Gelince Lütfen Bununla İlgili Bu Kısımda Yeni Bir Konu Açınız !

Hocam Şöyle Bir Alternatif Sunabilirim Forumumuzda Mitsi Simya Sistemi Paylaşıldı Eski Simya Sisteminizi Kaldırıp Mitsi Simya Sistemini Kurun Fakat İconları Efsanevi Şeklinde Yapın Ve Mat'dan Mitsiye Geçisi Kapatın Bu Şekilde Sorununuz Çözülebilir Veya Bilgim Var Diyorsanız Forumumuzda Paylaşılan Mitsi Simya Sisteminin Efsunla İlgili Olan Kısımlarını Alıp Kendi Serverinizde Kullanabilirsiniz. Haftaya Pazar Günü Yazarsanız Yardımcı Olmaya Çalışırım. (Elinizde Source Mevcutsa Tabiki)

Size Gelince Lütfen Bununla İlgili Bu Kısımda Yeni Bir Konu Açınız !
dostum sabri aslan benim hesabım gene mesele efsun sayısı mitsinin 6lı olduğu için efsun sayısını arttırmam gerekiyo aslında bu gerçekten güzel bir paylaşım olabilir genel forumda paylaşırsanız müko olur

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri