Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı World editör programı hakkında yardım pls

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan serok1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 239

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Hayırlı geceler arkadaşlar. World editör programına hakim bir arkadaşım küçük bir konu üzerine bana yardımcı olabilir mi?

Sorununuzu direk olarak konuya dahil ederseniz daha hızlı çözüme ulaşabilirsiniz. Ayrıca arama motorlarına indekslendiği için sizden sonra aynı sorunu aratan kişide sizin konunuz sayesinde çözüme kavuşabilir.

++++++++++++++++++++

Sorununuzu direk olarak konuya dahil ederseniz daha hızlı çözüme ulaşabilirsiniz. Ayrıca arama motorlarına indekslendiği için sizden sonra aynı sorunu aratan kişide sizin konunuz sayesinde çözüme kavuşabilir.

1. Soru, programdan yaptığım çizimi tamamladıktan sonra kaydediyorum pro kapatıp açınca renklendirdiğim zemin kayboluyor. Kaybolmaması için ne yapılması gerekyor.
2. Soru, Block, water ve No pvp olacak yerleri işaretlediğim zaman hepsini üst üste seçiyor. Sorun değil ben nereyi ne şekilde işaretlediğimi biliyorum. Asıl sorun şu hepsini yaptığım zaman üst üste oluyor seçilen alanlar. Ben şimdi çizdiğim mapı packa attığım zaman sorun yaratırmı yani karakterlerin birbirine vurmaması veya balık tutulacak yerler veya duvarın içinden geçmemesi için yaptığım bloklar bozulurmu?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri