Valir İstatistikleri
Savaş Puanı Maliyeti 32000 Altın | Elmas Maliyeti 599 Elmas |
Hareket Hızı 245 | Fiziksel Saldırı 105 |
Fiziksel savunma 105 | Büyülü güç 0 |
Zırh 18 | Büyü Direnci 10 |
HP(Can) 2516 | Mana 18 |
Atak Hızı 0.8 | HP Yenileme Hızı 34 |
Mana Yenileme Hızı 18 | Sınıf Sihirbaz |
Esmeralda Yetenekleri
Patlama Ateş Topu(Aktif) Valir bir ateş topunu belirlenen yöne atar. Bir düşman hedefine çarptığında patlamakta, patlama menzili içindeki düşmanlara 280 (+% 80 Toplam Büyü Gücü) Büyü Hasarı vermekte ve onları % 40 oranında yavaşlatıyor. birkaç saniye sonra bir patlama meydana geliyor ve etki alanındaki düşmanlara 140 yani % 40 Toplam Büyü Hasarı verir. Valir ateş topunu 2 defaya kullanabilir. | Külleme(Pasif) Valir'in yetenekleri alevlerdir, her saniye Max % 0,6'sına eşit Magic Damage verir. 4s sürer. Blaze bir hedefe 3 kez istiflendiğinde, hedefin Max HP değerinin% 8'ine eşit olan Büyü Hasarı veren ve 1 sn boyunca hedefi çarpıcı bir patlamaya neden olur. 7 sn içinde aynı hedef sadece bir kez Valir'in yetenekleri tarafından sersemletilebilir. |
İntikam Alevi(Aktif) Valir tüm CC efektlerini ondan kaldırır ve 4 Vengeance Flames ile çevrelenir ve Burst Fireball / Searing Torrent'i geliştirir. Bu geliştirme 9s içinde beceri hasarını % 30 artırır. Bu arada, Hareket Hızını (zamanla azalır) 5 saniyede % 60 arttırır. | Ruh Alma(Aktif) Valir, bir dizi alevleri açığa çıkarır, düşmanları menzilinin sonuna geri vurur ve onlara 200 % 60 Toplam Büyü Gücü Puanı verir. Vengance Flame tarafından geliştirildikten sonra, Searing Torrent, menzilinin en sonunda 4s süren bir ateş topu üretecek ve her saniyede yakındaki düşmanlara % 30 Toplam Büyü Hasarı vermekte. Alevlerin selleri, düşmanları 1s için % 25 yavaşlatmakta. |
Ekli dosyalar
Moderatör tarafında düzenlendi:
bu konunun neresi altın anlamadım ? karakter oranları zaten her yerde var.Skill özellikleride aynı şekilde..Ee karaktere alınacak ekipmanda oyun kendi içinde öneride bulunuyor ve 100 küsur karakter arasından 10 tanesini seçmiş onlarda en çok kullanılan karakterler değil
bu kadar kopya ya yapıştır bi konu nasıl altın konu tagını alır onu anlamadım altın konu bu kadar basit olmamalı bence
bu kadar kopya ya yapıştır bi konu nasıl altın konu tagını alır onu anlamadım altın konu bu kadar basit olmamalı bencebu konunun neresi altın anlamadım ? karakter oranları zaten her yerde var.Skill özellikleride aynı şekilde..Ee karaktere alınacak ekipmanda oyun kendi içinde öneride bulunuyor ve 100 küsur karakter arasından 10 tanesini seçmiş onlarda en çok kullanılan karakterler değilbu kadar kopya ya yapıştır bi konu nasıl altın konu tagını alır onu anlamadım altın konu bu kadar basit olmamalı bence
adminlerin bileceği iş senin değil biz en azından forum için birşey yapiyoruz senin gibi yorumlarda laf yapmıyoruz malesef
söylenecek çok şey var ama burası yeri değil...adminlerin bileceği iş senin değil biz en azından forum için birşey yapiyoruz senin gibi yorumlarda laf yapmıyoruz malesef

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)