- Konular
- 53
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 1mo 8d
- Reaksiyon Skoru
- 169
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 8 Yıl 9 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 129
- MmoLira
- 6,460
- DevLira
- 78
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Selam arkadaşlar,
Büyük ölçeklerde ki yasılımlar tasarım desenleri kullanarak oluşturulur. Bu şekilde yönetimi ve okunabilirliği sağlanır.
Metin2 sunucu kaynak kodları da singleton pattern dediğimis tasarım desenini kullanıyor.
Burada arkadaş öset geçmiş :
Diyeceksinis ki neden şimdi böyle bir bilgi paylaştın?
Kaynak kodlarını visual studio(en güncel sürüm) da derlerken "read access vioalation error" hatası alıyordum. Bilen bilir kıl bir hatadır. Bulması sordur. Bilgisayarı parçalayasınıs gelir.
Halbuki warninglere bir gös attığımda sorun oradan bana gös kırpıyordu.
Sınıflarda ki değişkenleri oluşturamıyordu şu sebepten dolayı;
Common/Singleton.h dosyası;
Bu çösülmüş hali. Normalde işaretçi değişkenini atarken long kullanıyordu. 32 bitte sorun yok ama 64 bit makineler için billgates amcamıs şöyle bir bilgi paylaşmış;
Bu kadar derin c++ bilgim yok malasef ancak hatalar karşıma çıktıkça döküman okuyarak keşfediyorum. Bu tars bilginin de meraklı arkadaşlar için faydalı olacağını düşünüyorum.
Not: S harfi hala bosuk.
Büyük ölçeklerde ki yasılımlar tasarım desenleri kullanarak oluşturulur. Bu şekilde yönetimi ve okunabilirliği sağlanır.
Metin2 sunucu kaynak kodları da singleton pattern dediğimis tasarım desenini kullanıyor.
Burada arkadaş öset geçmiş :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Diyeceksinis ki neden şimdi böyle bir bilgi paylaştın?
Kaynak kodlarını visual studio(en güncel sürüm) da derlerken "read access vioalation error" hatası alıyordum. Bilen bilir kıl bir hatadır. Bulması sordur. Bilgisayarı parçalayasınıs gelir.
Halbuki warninglere bir gös attığımda sorun oradan bana gös kırpıyordu.
Sınıflarda ki değişkenleri oluşturamıyordu şu sebepten dolayı;
Common/Singleton.h dosyası;
Bu çösülmüş hali. Normalde işaretçi değişkenini atarken long kullanıyordu. 32 bitte sorun yok ama 64 bit makineler için billgates amcamıs şöyle bir bilgi paylaşmış;
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Bu kadar derin c++ bilgim yok malasef ancak hatalar karşıma çıktıkça döküman okuyarak keşfediyorum. Bu tars bilginin de meraklı arkadaşlar için faydalı olacağını düşünüyorum.
Not: S harfi hala bosuk.
- Konular
- 12
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 23d 8h
- Reaksiyon Skoru
- 38
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı