HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Hocam arkadaşla kurallara uygun tartışmak biraz zor oluyor kusura bakmayın. Forumda ücretsiz paylaşılan tasarımları ücretle satmanın da bi kuralı yokmu arkadaş rohanın gönderi tasarım paketini sitesinde satıyor ve png arşivi olarak paylaşılan gönderilerdeki psdleri de aynı şekilde
Ailevi degerlere hakaret eden ve bir onceki yorumlarda hajaret eden adam nasilda kedi gibi olduHocam arkadaşla kurallara uygun tartışmak biraz zor oluyor kusura bakmayın. Forumda ücretsiz paylaşılan tasarımları ücretle satmanın da bi kuralı yokmu arkadaş rohanın gönderi tasarım paketini sitesinde satıyor ve png arşivi olarak paylaşılan gönderilerdeki psdleri de aynı şekilde
en son komidine para bırakıyordun hayırdır kedileri sorgular oldunAilevi degerlere hakaret eden ve bir onceki yorumlarda hajaret eden adam nasilda kedi gibi oldu
Hakedene hakettigi parayi vermek felsefemde vardir.en son komidine para bırakıyordun hayırdır kedileri sorgular oldun
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)