emirhanHCL 1
emirhanHCL
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
Bvural41 1
Bvural41
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Mafia 2 Karakter Wiki - Joan

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ectoor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 345
  • Etiketler Etiketler
    mafia 2 wiki
joan.PNG


Dipton Apparel'ın katibi.

Dükkâna girerken “Öğleden sonra bayım” diyebilir. veya "Merhaba! Bugün size nasıl yardımcı olabilirim?" veya "Öğleden sonra efendim." veya "Etrafınıza bakmaktan çekinmeyin, bir şeye ihtiyacınız varsa bana bildirin." veya "Öğleden sonra".

Dükkanından ayrılırken, “Teşekkür ederim” diyebilir. veya "Bir dahaki sefere görüşürüz". veya "Tekrar gel." veya "Alışveriş için teşekkürler!" veya "Güle güle". veya "Tekrar gel!" veya "Kendine iyi bak!"

Mağazaya göz atarken şöyle diyebilir: "Gördüğünüzü beğendiyseniz, bana bildirin." veya "Sanırım kalitenin fiyata değdiğini göreceksiniz."

Tezgahın arkasında yürürken şöyle diyebilir: "Oh! Sen ne, bir çeşit sapık mı?" veya "Hey dostum, aldırıyor musun?"

Dükkânının içindeki bir silahı çekerken, “Koy, yoksa polisi arayacağım” diyebilir. veya "Ben olsaydım o silahı dışarı çıkarırdım." veya "Gidin ... buradan."


Ek Bilgiler

Joan, Vito'nun kız arkadaşı olduğuna inanılan Monique adında kullanılmayan bir karakter modeline neredeyse aynı bir benzerlik taşır. Bu özellik muhtemelen ana hikayeden dikkat dağıtıcı unsurları azaltmak için oyundan kesildi.

Karakter modeline sahip bir kadın, çatalla hız gibi görünen şeyleri parçaladığı Scetta Apartment'ta görülür.

Karakter modeli şehir genelinde kadın yayalar için kullanılır.​
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst