- Konular
- 2
- Online süresi
- 11m 49s
- Reaksiyon Skoru
- 10
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 12 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 42
- MmoLira
- 39
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Nolur söyle nolur nol...nolurrrrr ( :::Icine baktim, birkac güzel seyler mevcut, fakat söylemicem tam olarak ney![]()
- Konular
- 13
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 25d 6h
- Reaksiyon Skoru
- 281
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 25 Gün
- Başarım Puanı
- 151
- MmoLira
- 4,904
- DevLira
- -15
server source kaldi..
- Konular
- 57
- Online süresi
- 29d 6h
- Reaksiyon Skoru
- 33
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 5 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 111
- MmoLira
- 3,483
- DevLira
- 15
Geçmiş olsun.. Gerçekten çok üzüldüm böyle olmasına.
Bir sonraki projende başarılar dilerim.
Ek olarak: Bazı yorumlar atmıştım onları sildim. Os studioyu yani mekan35'i senin kullanıcı ismin ve gerçek ismin ile karıştırdım.
Bundan ötürü senden ne kadar özür dilesem az kalır biliyorum. Umarım beni affedersin canım kardeşim.
Ek olarak: Bazı yorumlar atmıştım onları sildim. Os studioyu yani mekan35'i senin kullanıcı ismin ve gerçek ismin ile karıştırdım.
Bundan ötürü senden ne kadar özür dilesem az kalır biliyorum. Umarım beni affedersin canım kardeşim.
- Konular
- 139
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 2mo 9d
- Reaksiyon Skoru
- 574
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 11 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 231
- MmoLira
- 10,387
- DevLira
- 0
sağolasın farukcumGeçmiş olsun.. Gerçekten çok üzüldüm böyle olmasına.
- Konular
- 187
- Çözüm
- 14
- Online süresi
- 7mo 27d
- Reaksiyon Skoru
- 1,730
- Altın Konu
- 3
- Başarım Puanı
- 283
- MmoLira
- 22,922
- DevLira
- 273
Friend you can upload the Files to Google drive or mediafire. Please Mega limits.29 Mayısta Açtığımız Astra2'den 17.000₺ kazanıp 2320₺ kalan parasını discordu çaldığı için vermedim, oyuna koyduğu açık ile filesi sildi özel konuşmaları paylaştı buyrun 2 yıldır uğraşıp bi haltı başaramayan Ali Eren Ulu'nun server filesi sakın kullanmayın 999 tane bug ile karşılaşırsınız.Özel konuşmalar özel kalmalıdır bizi başkasının filesiyle server açmak zorunda bırakan ali kardeş.
Not:geçen sene açtığım Letarie sunucusunda açılışta 1.2k kayıtla tutacak bir oyunu yazdığı mailbox'daki blob kodu yüzünden %100 db kullanımıyla hiç etmiştir projelerine yazılımcı arayanlara "ŞİDDETLE" önermiyorum.
Şu konuyada açıklık getireyim oneheda, enigma, omega server filesleri alinin yaptığından 100 kat sağlamdır bevis gelip veritabanını silmediği sürece bilgiliyim diye geçinsede filesinde 7 kere kopyalama sınırsız mavi ölüm bugu vb çıkmıştır
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.virus taraması:Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
defines.h(server sistemlerin defineleri):Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
locale_inc.h:Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Not:benden bu kadar 31 temmuzda gelirsin kendine güveniyorsan aynı gün açarız ali kardeş tabi filesdaki bugları kopyalamaları bitirebilirsen sen astradaki oyuncuyu bidaha rüyanda görürsün.
Sistemler hk. bilgilendirme:
-Zodyak Tapınağı bilgisinin yetmediği için Meleme18'den 600€ karşılığında tarafımca satın alınmıştır üzerini boyayıp benim diye geçinmiştir.
-Hidra gemi savunması paylaşılan sistem alinin dir birsürü bugu vardır.
-Render target sistemi 600€ karşılığında canavar kart sistemiyle beraber tarafımca satın alınmıştır.
Birkaç resim(Tıklayıp bakabilirsiniz):
-Multi dil sistemi %98 oranında server client adaptelidir ufak tefek sorunlar çıkabilir.
Ekli dosyayı görüntüle 23160
Ekli dosyayı görüntüle 23161
Ekli dosyayı görüntüle 23162
Ekli dosyayı görüntüle 23163
Ekli dosyayı görüntüle 23164
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)