Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Titan2.Global Server Files 2020-06-26

indirmek için izniniz yok
4.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Öncelikle geçmiş olsun. Ortada bi haksızlık varsa umarım çözüme kavuşur. Dosyalara şöyle bi göz gezdirdim de sorunların gerçekten bu kadar fazla olması beni şaşırttı. Mesajları da tek tek okudum, şunu anladım para tehlikeli bir şey.

Bitmiş klk grubunda reklam fiyatı sorduğumuzda taştaş geçer gibi 1000TL istemesinden mütevellit böyle paragöz insanları ciddiye alamıyorum (Bu konuşmanın olduğu tarihte grub klkmt2ye döndü, sonra can baranlara verildi başka bi grup klk adina çevrildi, baran kardeşler darbe vurmuş falan falan bir ton muhabbet oldu yeni gruptada 2k yada 3k kişi falan vardı) boşuna önceki yorumlarda mmodrama en sevdiğim diye yazmadım, herkes bir acıtasyonda ama her birisinin ruhunu biliyorum ben :d
MLBAJJ.jpg

Kardes yalniz bu 2019da 1000 liraydi su ansa 1500-2000 arasi degisiyor haberin olsun birde grupta degil sayfada yapiyorum xd

Kardes yalniz bu 2019da 1000 liraydi su ansa 1500-2000 arasi degisiyor haberin olsun birde grupta degil sayfada yapiyorum xd
Şuana kadar kaç kişiden reklam aldın şimdiye kadarda kendini tatmin etmeye çalışıyon idris :D yapma yavrum cidden tanıyoruz seni, ben bu ssdeki mesajı yazdığımda bilgisayarın yoktu ve aylarca bilgisayar espirileri yapıyodun grupta vallahi tanımasam sizi inanıcamda işte gönül el vermiyorki yalanlara kanalın inanmış gibi yapalım :( hayatınız drama be yavrum neyse uzatmaya gerek yok 2018den kalma 2klık mehmetten çaldığın grubunla drama kasıp ego tatmin etmeye devamke

Şuana kadar kaç kişiden reklam aldın şimdiye kadarda kendini tatmin etmeye çalışıyon idris :D yapma yavrum cidden tanıyoruz seni, ben bu ssdeki mesajı yazdığımda bilgisayarın yoktu ve aylarca bilgisayar espirileri yapıyodun grupta vallahi tanımasam sizi inanıcamda işte gönül el vermiyorki yalanlara kanalın inanmış gibi yapalım :( hayatınız drama be yavrum neyse uzatmaya gerek yok 2018den kalma 2klık mehmetten çaldığın grubunla drama kasıp ego tatmin etmeye devamke
Öyle deme enesbaşkancığımız dan reklam aldı o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri