C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Titan2.Global Server Files 2020-06-26

indirmek için izniniz yok
4.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhabalar, konuya biraz gec kaldim ozur dilerim Ali bey gec kaldigim icin malum senin gibi yan gelip yatip okuldan dusuk not alarak evlatliktan red edilmedim okulumu okuyup adam gibi kendime is bularak aileme katkita bulunuyorum bos zamanlarimdada Metin2 ile alakali islerle ugrasiyorum, server olsun, grup olsun. Yani kisaca bu forumdaki cogu kisi gibi hayatimi sadece 2 sene sonra bitecek bir oyuna dayamiyorum. Baslayalimmi ? Ben KLK Kurucusuyum bildiginiz uzere, tam 3 senedir PvP serverlere tobeliydim yani server acmayi gectim nadiren reklam alan birisiydim. Fakat bunun sebebi piyasda beni dolandiran cok insanin olmasindan dolayi yoksa bende acardim bir server keyfime bakardim zamaninda oyle bir imkanim maalesef olmadi. Zaten okul surecimde ogretmelerime asik felanda olmadim kafami pek karistiran olaylar olmadi hani gelecegimi engelleyecek kisileri ozellikle nisanli ogretmenlerime goz dikmedim yani ustune alinma tabiiki Alicim ornek veriyorum :D Ben sana guvenerek 98-99 Server actim eyvallah yardimci oldun 2 tane sistem ekledin tabii aralarindan 1 taneis kadim efsunu bozuktu bunu dememe gerek varmi bilmiyorum ? 5 tane yari insan felan geliyodu neyse gecelim bu konuyuda. Ardindan benim hayalim ve seninde hayalin olan Onurunda hayali olan global server mevzusunu cikardik ortaya. Adi Levion olacakti tabii ifsaladigin icin tesekkur ederim adinida pek begenmemistim belki ileride acarsam adini farkli birsey yaparim beni bu yukten kurtardin tskler. Neyse biz bu Levionu yapmaya basladiginda senden ben tam 2 hafta sonra "Ali neler yaptin?" diye sordugumda sen bana gelip gyzodan cektigin "mini map degisme" sistemini gosterdin :D Bununla senle ne kadar alay ettigimi iyi hatirlarsin. Ha tabi senin benim yaptigim logolara felan kertenkele felan eklemen guzel zamanlardi ya degilmi? Dostlarini 2 kurus icin satip ozel mesajlarini felan yayinlaman. O ara senin o minimapi felan yaptigini gormek 2 haftada benim biraz ayiptir soylemesi cinelrimi tepeme cikardi, o aralarda 55-120 Tip serverler baya yeni yeni hypelnmisti ve bu OneHeda felan patlamamisti. Sadece 1 tane felan patlamisti yalnisim yoksa, o ara bzide tabi senin gibi bir brufesyonel yazilimci arkadasin 2 haftada mini mapi yaptigini gorunce zaman gecirebilmek icin birazda risk alarak Tasia2 actik tabi bunda bizde yoktuk sadece sende katildin toplam 10 kisi felandik gruplarda felan post paylasan kisilerle beraber. Nedense paranin kokusunu aldigin icin direk geldin global projeyi salarak neyse ya zaten bunlar bence bos konu. Gelelim asil sorunumuza son actigimiz Astra2... Burada ben kendi adimi sana guverek verdim herkeslere. Serveri 15 Mayista acicaktik hatirladinmi? Hani senin bilgisayarin bozuldu diye tamire vermistik parasini gene Onur odemisti hatirladinmi? Ardindan 1 hafta sonra gene bilgisyarin bozulunca sana yeni bilgisayar almistik hani idarelik laptop.. tabii bundan once Onurun senin harddiski felan kac kez tamir ettirdi, yenisini almis. Onurla beraber Letarie acip sirf senin yuzunden 12 bin lirasi pufff yok olmustu hani hatirladinmi girdigin kul haklarini? Oyunculari magdur etmelerini hatirladinmi Ali? Hayatin boyunca bu vicdan azabiyla yasacaksin bunlari unutmayacaksin hayatin boyunca Onurdan yedigin paralari felan haaaa dur dur pardon Ali abi sen zenginsin ya hani serverde tonlarca problem varken 7 kez kopylalama bugu, siyah ekran problemi, yurusen oyundan atar, lagdan oynanmiyor, ganeshadan atinca zindana geri donusu calismiyor, serverde kostum gizleme felan fistan yaa say say bitmeyecek neyse bu sorunlar varken forumda millete sunlari yaziyordun ;
1592929583091.png

Insanlara "Reklam paran bittiyse soyle atayim" diyen adam daha gecen gun Onurdan fatura parasi, bilgisayar parasim internet parasi dilenen adam degilmi ? Buyur yaziklarin ;

1592929657812.png

1592929687141.png

1592929713960.png

1592929744690.png

1592929831880.png

BAK BAK BAK BAK SEN ALI REIS BIZIM SAYEMIZDE 20 BIN TLYE YAKIN PARA KAZANMIS BUYUMUSTE FORUMDA INSANLARA BENDEN ONURDAN HABERISZ "PARA LAZIMSA ATAYIM" YAZIYOR BAK SEN. Ali bey sen bunlari yazdiginda ben seslide sana ne dedim ? Milletin sorunlariyla alay edecegine once don kendi sorunlarina bak onlari duzelt sonra git kimle alay ediyorsan et. Bugun burda 1.600 Oyuncunun hakkini yedin. Biz sana adam gibi "Discordu bize birak, aktif olarak serverin discordu biz parasini odedik reklamini yaparken, biz kastik burayi ve Astra2 adi bize ait, eger discordu verirsen duzgun bir sekilde gul gibi S1 acik kalir paranida alirsin gene gunluk olarak" ben bu sozleri agzimla soyledim eger soylemediysem Allah bana yarin gun yuzu gostermesin. Senin cevabin ne oldu "Hayir, discord bende kalacak paramida atacaksiniz" Ardindan ne yaptin? Filesi sildin, sonrada discordda "Benim bi alakam yoktur" yazisi yazdin :D Filese 7 tane acik koyan adam ( , , , , , , ) bu aciklari koyarak filesi sen sildin Ali 1.600 oyuncunun 1.600 insan bak dusun 1.600 insan bi kasaba kadar insanin hakkinda girdin, bana ozelden yazip "Abi serveri neden kapattiniz, cobumde 2 kurus para vardi sizin servere eglence olsun diye karantina surecinde zaman gecirmek icin yatirdim sanada destek cikmak icin neden kapattiniz " dediginde beynimden kursun yemis gibi oldum. Ben bu serverden 1 kurus parada kazanmadim Tasia2 dende 1 kurus para kazanmadim. Benim paraya ihtiyacimda yok sadece ustumde olan yukleri atmak icin gerekli aileme destek cikmak icin. O bizden aldigin 20.000 Lirayida babana goster oglun sonunda 1.600 insanin hakkinda girerek para kazandigini soyle utanma Ali utanma. Sende utanma olsaydi ozel konusmalari insanlara atip konuyu rayindan cikarmazdin. Ego kasmak icin orada burada ben bunu biliyorum sunu biliyorum diyerekten yazilimcida olmaz. Hayatinda 1 tane bile basarin yok 1 tane bile, ne adam akilli okul ne is ne aile ne birsey hic birseyin yok anca forumda "Ben herkesten iyiyim" diye gecinirsin. Sen hani XX yazilimcilardan iyiysin ya ? O XX yazilimcilar senden 10 kat basarili oldu. En kotu yazilimcisindan en iyisine kadar seni gecti. Hic bir basarin yok ali anla bunu hic birseyin yok senin. O discordda anca bizim yazdiklarimizi gosterirsin senin yazdigin pislikleri gorseydi bu millet tanimayan insanlar bile yuzune tukururdu. Artik birdahaki hayatinda ogretmenine asik olur evlenirsin Alicim.. Unutma hayat sadece Metin2de degil 2 server degil. Benim konum sanalda seninkisi realde biter.

Ekli dosyalar

• 1592929671543.png
    1592929671543.png
    91.2 KB · Görüntüleme: 0
0623 19:54:01564 :: Module creation for system_python failed
0623 19:54:01564 :: RunMain Error
[9965 refs]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri