- Konular
- 1,298
- Çözüm
- 203
- Online süresi
- 7mo 19h
- Reaksiyon Skoru
- 9,275
- Altın Konu
- 377
- Başarım Puanı
- 426
- MmoLira
- 51,348
- DevLira
- 74
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Does anyone want to share this?
#define PYTHON_DYNAMIC_MODULE_NAMEI've been working in dynamic python for several days, and I can't finish it.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
- Konular
- 139
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 2mo 9d
- Reaksiyon Skoru
- 574
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 11 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 231
- MmoLira
- 10,387
- DevLira
- 0
SağolasınGeçmiş Olsun, Arkadaşlar Asker'deyim böyle durumları görünce üzüldüm aranızdan su bile sızmazdı , hakkınızda hayırlısı olsun.
- Konular
- 139
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 2mo 9d
- Reaksiyon Skoru
- 574
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 11 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 231
- MmoLira
- 10,387
- DevLira
- 0
Özel konuşmaları paylaşan kendisi tartisinca millete senin hakkında bunları dedi diye ben uyardım oyundan alakasız özel mesajlarımı paylaşma cocukmusun diye bana nasıl davrandiysa karşılığını aldi o kazanılan paralar oyundan degil benim tasarımlarımdan kazanildi ben 4 gun once kendisiyle helallestim sonra geldi dcde yetki vb aldi onun emeğine acıyacak durumda değilim beter olsun.Zaten Ali iki arkadasın yapmaya calıstıklarını anlamamak ıcın gerızekalı olmak gerekıyor. Tamamen yaptıkları hala algıya devam edip benim oyuncularım var iste yok hakkını yıyemem bılmem bunların hepsi disariya iyi gözükmek için yemezler bunları. Öteki türlü burada boyle düsünen adam sana demis ki yok surdan su serveri açsam şöyle parayı koysam bilmem ne benım oyuncularım oyuncak mı dıyor ama özel mesajlarda o oyuncularının üzerinden ne tür bi çirkinlikle nasıl para kazanacağını anlatıyor. İnsanlar üzerinden kumar oynayan adam boş adamdır. Buglu dıye tabır ettıgı kötü dediği senin dosyalarının üzerinden para kazanıp sana para vermis sonucta neyın artıslıgını yapıyor onuda anlamadım. Bir insan senden telefon faturamı oduyemıyorum oder mısın dedıgınde bu gizli kalır saklı kalır kısıyle aranda. Yasına verıyorum iste ben senin telefon faturanı odedım de sana laptop aldım da bılmem ne bunları özelden konusacagın yerde ınsanların ıcıne atarak nıye arkadasının maddi durumu hakkında dalga geçersin ki? Öteki türlü cepteki paralar konusucaksa gelsin benimle konussun bakalım konusabılıyor mu buldu ailevi sıkıntıları olan kendini internette ailesine kanıtlamak isteyen bir genci sallıyor yok fatura odedım yok sunu yaptım bılmem ne. Siz düşman olmayıda bilmiyorsunuz dost olmayı da. 2 serverde tam olarak ismini vermek ıstemedıgım 2 gelistirici 50 bin tl'ye yakın paramı yedi ama hiç birinin dosyalarını warezlemedim warezlemem çünkü 50 bin 100 bin önemi yok önemli olan insan emeği tabi ben bu paraları emek vererek kazandım ama sonucta salaklık bende. Senin icin de söyleyeceklerim çok iyi bir geliştirici olabilirsin, herşeyi bilebilirsin, ama bu şekilde hiç bir türlü para kazanamazsın dürüstlük-sadakat-vefa bu 3'ünü eğer kazanabilirsen o zaman bu işten çok ekmek yersin öteki türlü böyle kendini rezil etmeye devam edersin. Ben bu sözlerimi iki tarafta çocukluk yapıp cephe alması ıcın soylemıyorum sadece dısarıdan nasıl gozuktugunuzu bılın bu konuyu hıc acmasaydınız aranızda çözseydiniz bu işleri daha iyi olurdu. @bahadirbozdag sen konus benım yerıme
- Konular
- 13
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 25d 6h
- Reaksiyon Skoru
- 281
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 25 Gün
- Başarım Puanı
- 151
- MmoLira
- 4,904
- DevLira
- -15
Buda benim özel kanitim olsun:
Bu arada vasla türkcem iyi deyl gecmis olsun onur
Bu arada vasla türkcem iyi deyl gecmis olsun onur
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)