HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
sağolasın baya büyük defender ile taratayımPaylaşım için teşekkürler kurallar gereği 24 saat içerisinde konuya virüstotal ekleyiniz bu arada onur kardeşim geçmiş olsun.
Böyle şeyler yaşanmasına üzüldüm açıkçası. Keşke dosyalarınızı paylaşmak yerine konuşup anlaşsaydınız emeklerinize yazık oldu.
@ulubeu
@Onur Balcı
@ulubeu
@Onur Balcı
dün uyardım kişisel özel konuşmalarımı paylaşmaması konusunda benim 3 yılda yaklaşık 80-90.000₺ paramı yiyen birisinin ne emeğine acırım ne birşeyine berkaycım.Böyle şeyler yaşanmasına üzüldüm açıkçası. Keşke dosyalarınızı paylaşmak yerine konuşup anlaşsaydınız emeklerinize yazık oldu.
@ulubeu
@Onur Balcı
3 yılın 1 yılı telefon faturasını ödedim, harddiski yandı tamir ettirdim laptopbu bozuldu tamir ettirdim en son gittim yeni bilgisayar aldım.
Hayırlısı olsun hakkınızdadün uyardım kişisel özel konuşmalarımı paylaşmaması konusunda benim 3 yılda yaklaşık 80-90.000₺ paramı yiyen birisinin ne emeğine acırım ne birşeyine berkaycım.
3 yılın 1 yılı telefon faturasını ödedim, harddiski yandı tamir ettirdim laptopbu bozuldu tamir ettirdim en son gittim yeni bilgisayar aldım.
Onur gerçekten üzüldüm
siz aliyle yakın arkadaştınız ya baya.
Bu duruma nasıl düştünüz anlamadım ama bu oyundur ticarettir düşürür bilirim.
Hayırlısı olsun inşallah.
siz aliyle yakın arkadaştınız ya baya.Bu duruma nasıl düştünüz anlamadım ama bu oyundur ticarettir düşürür bilirim.
Hayırlısı olsun inşallah.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)