noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Titan2.Global Server Files 2020-06-26

indirmek için izniniz yok
4.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Hahahah benim server açma gibi bir amacım yok ki, Korktun mu yoksa kafes dövüşünden ?
amacın olsa açabilcen yani 7 kopyalama adım atsan header sınırsız mavi ölüm şey yap omega enigma falan al onla aç şu sana attığım 17.000₺ ile reklamda yaparsın oh oh en azından bevis gelene kadar mysql sağlam kalır oyunu oyuncular oynayabilir
Size kopyalama öğreteyimmi 1 değil 2 değil 7 tane

Son düzenleme:
amacın olsa açabilcen yani 7 kopyalama adım atsan header sınırsız mavi ölüm şey yap omega enigma falan al onla aç şu sana attığım 17.000₺ ile reklamda yaparsın oh oh en azından bevis gelene kadar mysql sağlam kalır oyunu oyuncular oynayabilir
Onu tasia da yapan sendin asfkjqfwfjqwgjqgqwhgj bevis fena benzettiydi ama seni iyi ağlıyordun ve benim yaptığım files sayesinde para kazanmış gelmiş bana sallıyor burda kopyalamaların hepsini çözmüştüm zaten, mavi ölüm bugu da senin yapıyı oneheda dan almandan dolayı idi kendi beceriksizliğini bana yıkamazsın, şuraya neler yaptığını atayım da bilgilensin biraz forum;

Konuştuğumuz grup kurulma tarihi ve üyelerin eklenmesi:
Face sayfası için onurun beğeni aldığı ve gelmedinde açtığı şikayet:
Ve gene arkadaşların bi sv açamdan bi sonraki projeyi düşünmeleri: ,
Levion projesinin geçtiği konuşmalar:
Tasia2 nin ilk sayfası kapanmıştı onun konuşmaları:
Loria nın onur olduğuna dair kanıtlar(Leta içeren bazı konuşmalar var leta projesi onurla bize ait di buda kanıtı: ): , , , ,
Startı kimin verdiği ve filesin siberdizayn dan alındığı(ilk resimdeki deleted den yazan benim): , , , , ,
Gene birileri plan peşinde:
Benden istenen bazı yardımlar: ,
Enes isminin sahte olduğu: ,
Bana ego kasıyor diyen by Onur Balcı:
Tasia nın bunun olduğunu öğrenilceğinden korkan idris: ,
Oyunda GM ile chatdan Bot Serbest yazan sizce kimdir? :
Epleri gelmeyenlere bakarken:
Ve siberin yaptığı açıklama:
İtemler silindikten sonra mehmet başkanın nasıl ortaya çıktığı:
Kendi ağzıyla itiraf ediyor: , , ,
Onurun itemler silince sibere yazdıkları:
:D bunların yorumunu size bırakıyorum: , ,
sözde MEHMET DEMİR ve onur:
Bazı konuşmalar: , ,
Buda support aqua:
Face sayfasına sv açık iken birisi won çevirme de sınırsız won bugu bildirmişti ve face sayfasına video atmıştı video incelemek için yetki vermişlerdi sayfadaki yöneticiliklerini de silip benim üzerime bırakıp kaçmışlar:
Kendi yaptığı questde won bugu mevzusu: , , , , ,
Bunlar ise face sayfasındaki postların kim tarafından atıldığı: , , , ,

bunlar sana yeterli, ha bu arada kafes dövüşü teklifim hala geçerli bekliyorum :p

Hadi bb bu konuya buda son postumdur

Son düzenleme:
Onu tasia da yapan sendin asfkjqfwfjqwgjqgqwhgj bevis fena benzettiydi ama seni iyi ağlıyordun ve benim yaptığım files sayesinde para kazanmış gelmiş bana sallıyor burda kopyalamaların hepsini çözmüştüm zaten, mavi ölüm bugu da senin yapıyı oneheda dan almandan dolayı idi kendi beceriksizliğini bana yıkamazsın, şuraya neler yediğini atayım da bilgilensin biraz forum;

Konuştuğumuz grup kurulma tarihi ve üyelerin eklenmesi:
Face sayfası için onurun beğeni aldığı ve gelmedinde açtığı şikayet:
Ve gene arkadaşların bi sv açamdan bi sonraki projeyi düşünmeleri: ,
Levion projesinin geçtiği konuşmalar:
Tasia2 nin ilk sayfası kapanmıştı onun konuşmaları:
Loria nın onur olduğuna dair kanıtlar(Leta içeren bazı konuşmalar var leta projesi onurla bize ait di buda kanıtı: ): , , , ,
Startı kimin verdiği ve filesin siberdizayn dan alındığı(ilk resimdeki deleted den yazan benim): , , , , ,
Gene birileri plan peşinde:
Benden istenen bazı yardımlar: ,
Enes isminin sahte olduğu: ,
Bana ego kasıyor diyen by Onur Balcı:
Tasia nın bunun olduğunu öğrenilceğinden korkan idris: ,
Oyunda GM ile chatdan Bot Serbest yazan sizce kimdir? :
Epleri gelmeyenlere bakarken:
Ve siberin yaptığı açıklama:
İtemler silindikten sonra mehmet başkanın nasıl ortaya çıktığı:
Kendi ağzıyla itiraf ediyor: , , ,
Onurun itemler silince sibere yazdıkları:
:D bunların yorumunu size bırakıyorum: , ,
sözde MEHMET DEMİR ve onur:
Bazı konuşmalar: , ,
Buda support aqua:
Face sayfasına sv açık iken birisi won çevirme de sınırsız won bugu bildirmişti ve face sayfasına video atmıştı video incelemek için yetki vermişlerdi sayfadaki yöneticiliklerini de silip benim üzerime bırakıp kaçmışlar:
Kendi yaptığı questde won bugu mevzusu: , , , , ,
Bunlar ise face sayfasındaki postların kim tarafından atıldığı: , , , ,

bunlar sana yeterli, ha bu arada kafes dövüşü teklifim hala geçerli bekliyorum :p

Hadi bb
aynen sistemi bakıma alarak çözmüştün 2 hafta falan kapalı kaldı ya pazar sistemi fazla birşey değil 3 haftada zaten oyun kapandı ama sen gidip cacheli offshopta millete atıp tutmakla meşguldun kalan zamanlarındada uyuyordun
madem bilgilenecek forum senin nasıl bir y*zılımcı olduğunuda görsün dilim varmadı söylemeye.

Gerçekten üzücü :(

@AsiLZаde gereksiz yorumları mı okuyalım yoksa files hakkındaki yorumları sorunları mı okuyalım tartışma yapmak yasak değilmi ilgilenin lütfen
Küfür, hakaret veya argo olmadığı sürece mesajlar silinmiyor. Forumda, üyeler belli bir sınırları aşmadığı sürece tartışabilirler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri