Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
https://forum.turkmmo.com/konu/3766...-var-mi-acaba/page-4?view=votes#post-20882775daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum ama konudaki link editlenmiş ben de paylaşmak istedim belki ihtiyacı olan vardır, iyi forumlar
NOT: Bu fonksiyon her itemi kontrol eder, yani işlem ne ise kemer bile takılı olsa quest çalışmaz
sadece kostüm engeli arıyorsanız
NOT: Bu fonksiyon her itemi kontrol eder, yani işlem ne ise kemer bile takılı olsa quest çalışmaz
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
sadece kostüm engeli arıyorsanız
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
for'un altına lua_pushboolean(L, true); unutmuşsun, eklemezen sonraki fonksiyonlarda lua argümanları karışabilir
Gözümden kaçmış, teşekkürler düzenledimfor'un altına lua_pushboolean(L, true); unutmuşsun, eklemezen sonraki fonksiyonlarda lua argümanları karışabilir
Paylaşım için teşekkürler.
for'un altına lua_pushboolean(L, true); unutmuşsun, eklemezen sonraki fonksiyonlarda lua argümanları karışabilir
Gözümden kaçmış, teşekkürler düzenledimfor'un altına lua_pushboolean(L, true); unutmuşsun, eklemezen sonraki fonksiyonlarda lua argümanları karışabilir
https://forum.turkmmo.com/konu/3766...-var-mi-acaba/page-4?view=votes#post-20882775daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum ama konudaki link editlenmiş ben de paylaşmak istedim belki ihtiyacı olan vardır, iyi forumlar
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
woww mükemmelsiniz çooook teşekkürler deneyeceğim ve geri dönüş sağlayacağım çok saolun yaaaaGözümden kaçmış, teşekkürler düzenledim
: ): )