OnurBoyla 1
OnurBoyla
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
mavzermete 1
mavzermete
dreamstone 1
dreamstone
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

Npc Dagger Man Boss 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan salihq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 829

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

KANIT

Boss_2.png

@salihq Dostum yanlis anlama dicemde allah aşkına su forumda paylasim yaparken bak artik bunlat onceden paylaşildimi diye bu boss zaten zodyakin bossu offical clientte var yani kimseye bi yarari yok daha cok forum kirleniyor @XxZeMaHSeRxX
Forumun Kirlenmesiyle Paylasımın Ne alakası Var Paylasımın Bazı Kısıler Nerden Bilcek Bu Mobların Veya Bossların Official Cilent İcinde Oldunu ? Bilmiyenler İcin Paylasım Yapıyoruz Sonucda Kimseye Bi yararı Yoksa Kapatılsın .

Forumun Kirlenmesiyle Paylasımın Ne alakası Var Paylasımın Bazı Kısıler Nerden Bilcek Bu Mobların Veya Bossların Official Cilent İcinde Oldunu ? Bilmiyenler İcin Paylasım Yapıyoruz Sonucda Kimseye Bi yararı Yoksa Kapatılsın .
Olum bilmeyen urasmasin bu isle bilmeme diye bisimi var birde zodiac tan bahsediyoruz ki ben sana zodiac için demiyorum paylasimlarinin çoğu zaten var yararli konuların hepsi aşa düşüyor bu yüzden

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri