farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Mafia 1 Görev Wiki 1932 - Sarah

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

sarah.PNG

Sarah, Mafya'daki 6. görevdir.

Luigi, bazı yerel holiganlarla sorunları olduğunda kızı Sarah'ya eşlik etmenizi ister. Tommy evine eşlik etmeyi kabul eder.

Sarah, Tommy'nin Sal Salieri için ne yaptığını sorduğundan, görev ikisi arasında küçük bir konuşma ile basitçe başlar. Ona bazı detaylar bırakarak işini anlatıyor. Bir sokakta yürüdükten sonra bir cutscene olur. Sahnede, Sarah'yı rahatsız eden holiganlar ve yerel halk, bir kulübeden ortaya çıkıyor. Onları alay etmeye başlarlar. Tommy kibarca ayrılmalarını ister. Onlardan biri bunun olmayacağını söylüyor. Sahne bittikten sonra erkeklerin silahları, bıçakları, beysbol sopası ve muştaları olacak. Yardım etmek için ceket cebinizden mafsal tozunu kullanın. Her üçü de yenildikten sonra, Sarah'dan sonra kovalayın ve diğer adamları öldürün. Sarah o zaman teşekkürler ve yaralandığını fark eder. Daha sonra tıbbi yardım için eve dönmeni istiyor. Yol boyunca, öncelikle hayatları hakkında başka bir konuşma başlattılar.

Görev Sonucu

Tommy ve Sarah'ın dairesine girdiklerini gösteren bir cutscene (Kısa Sahne) oynayacak. Biraz flört ettikten sonra ikisi birlikte uyuyorlar. Sonunda Tommy hiç kimseyle bu şekilde hissetmediğini ve onu daha fazla görmeyi umduğunu anlatıyor.

Ek Bilgiler

Bu, oyunda öncelikle oyun oynanışından oluşan tek görevdir. Aynı zamanda oyundaki en kısa görevlerden biridir.

Üç holiganı ahşap bir tahta ile de yenebilirsiniz, ancak pirinç muştalar kadar etkili değildir.

Dipnot: Lütfen Paylaşımlarımı hiçbir websitede (forum,blog) vb. yerlerde kesinlikle paylaşılmasını istemiyorum dikkat edelim. :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri