BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
mavzermete 1
mavzermete
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
kralhakan2009 1
kralhakan2009
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı item.has_wearflag0 çalışmıyor yardım :(

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan seedorf62
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 171

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

selamın aleyküm

item.has_wearflag0 kodu çalışmıyor questte adapte ettim silahın takılı olup olmadığını kontrol edecekken bunu yapmıyor ama questte hata yok herşey normal acaba server files sourcesinden dolayı mı sıkıntı çıkarıyor acaba hatta o değil elseif ((pc.get_weapon() > 0) or (pc.get_armor() > 0) or (pc.get_head() > 0) or (pc.get_costume_body() > 0) or (pc.get_costume_hair() > 0) or (pc.get_arrow() > 0) or (pc.get_belt() > 0)) then bu kodlar bile kontrol etmiyor

kullandığım files bu

https://forum.turkmmo.com/konu/3739291-eric-bloodaxe-altyapi-server-files/

birde pc.get_costume_body pc.get_head pc.get_costume_hair pc.get_arrow kodlarını questte çalıştırmak için sourcede nasıl ekleyebilirim yardım

Son düzenleme:
Çözüm
yardım arkadaşlar item.has_wearflag0 çalışmıyor queste döktüm itemin giyili olup olmadığını kontrol etmiyor sourceye baktım ekli

bana source kodları lazım ok çantasındaki oku kostümü ve kostüm saçını giyilimi diye kontrol etmesi için
Haswearflag dediğiniz questlua_item.cpp diğerleri ise questlus_pc.cpp de yer alıyor.
orada sadece weapon ve armor ekli ve tabiki item.has_flag0 metin2nin olduğundan beri eklidir illaki bana source kodları lazım ok çantasındaki oku kostümü ve kostüm saçını kontrol etmesi için aksi gibi item.has_flag0 da çalışmıyor

yardım arkadaşlar item.has_wearflag0 çalışmıyor queste döktüm itemin giyili olup olmadığını kontrol etmiyor sourceye baktım ekli

bana source kodları lazım ok çantasındaki oku kostümü ve kostüm saçını giyilimi diye kontrol etmesi için

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri