- Konular
- 10
- Online süresi
- 18m 44s
- Reaksiyon Skoru
- 8
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 9 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
slm
kardes sana bi sorum olacak benim pc de sorun var nasıl yapacağımıda bilmiyom benim pc nin sorunu pc den anlayan birine sordum dedi xp ayarlar bozulmuş dedi güvenli modda aç pc yi ordan sistem geri yükleme yap düzelir ben güvenli moda girdim siyah bi ekran da dört köşedede güvenli mod yazıyo en üstte xp versiyonu yazıo ve simge felan hiç bir şey yok yardım cı olursan sevinirim san + rep verecem ne olur yardım cı ol görüşmek üzere bb
kardes sana bi sorum olacak benim pc de sorun var nasıl yapacağımıda bilmiyom benim pc nin sorunu pc den anlayan birine sordum dedi xp ayarlar bozulmuş dedi güvenli modda aç pc yi ordan sistem geri yükleme yap düzelir ben güvenli moda girdim siyah bi ekran da dört köşedede güvenli mod yazıyo en üstte xp versiyonu yazıo ve simge felan hiç bir şey yok yardım cı olursan sevinirim san + rep verecem ne olur yardım cı ol görüşmek üzere bb
- Konular
- 126
- Online süresi
- 46m 24s
- Reaksiyon Skoru
- 67
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 149
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
ya bnm pcye bi virüs bulaştı bilgisayarım bölümü açılmıyor görev yöneticisinden C:\ fln yazar açıyorum..!Bileniniz Var Mı Acaba..!
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 7 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 64
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
eRoR veRiyoR yha :S
- Konular
- 9
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 50
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
virüs sonuçlarını koymuş
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)