Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
merhaba arkadaşlar, bir çok yerde görmüştüm reklam olmasın diye isim vermeyecem,
pet nesne exp almadan direkt level atlıyor. bende ileride açıcağım server da oyuncular yorulmasın diye böyle bir şey düşünüyorum acaba nasıl yapabiliriz? yardım edebilir misiniz?
pet nesne exp almadan direkt level atlıyor. bende ileride açıcağım server da oyuncular yorulmasın diye böyle bir şey düşünüyorum acaba nasıl yapabiliriz? yardım edebilir misiniz?
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Dostum kesin olur mu bilmem ama benim önceden kurduğum fileste bende aynı şeyi yapmaya çalışıyordum. Usr/game/share veya quest kısmında exppettable.txt dosyası var , onu açıp herşeyini silip kaydedip çıkmıştım. Reboot attığım zaman pet kasılırken item/nesne exp yedirmeden level alıyordu sadece 40 ,60 ve 80 de kitap yediriyordum.merhaba arkadaşlar, bir çok yerde görmüştüm reklam olmasın diye isim vermeyecem,
dediğim txt dosyasını yedekleyip denemende fayda var.
konu kapatılabilir teşekkür ederim,