Best Studio 1
Best Studio
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
TuZaKK 1
TuZaKK
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
farkmt2official 2
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Cevaplandı PET'e istenen nesne exp'i kaldırma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hasanberk70
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 655

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

merhaba arkadaşlar, bir çok yerde görmüştüm reklam olmasın diye isim vermeyecem,
pet nesne exp almadan direkt level atlıyor. bende ileride açıcağım server da oyuncular yorulmasın diye böyle bir şey düşünüyorum acaba nasıl yapabiliriz? yardım edebilir misiniz?

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

merhaba arkadaşlar, bir çok yerde görmüştüm reklam olmasın diye isim vermeyecem,
pet nesne exp almadan direkt level atlıyor. bende ileride açıcağım server da oyuncular yorulmasın diye böyle bir şey düşünüyorum acaba nasıl yapabiliriz? yardım edebilir misiniz?
Dostum kesin olur mu bilmem ama benim önceden kurduğum fileste bende aynı şeyi yapmaya çalışıyordum. Usr/game/share veya quest kısmında exppettable.txt dosyası var , onu açıp herşeyini silip kaydedip çıkmıştım. Reboot attığım zaman pet kasılırken item/nesne exp yedirmeden level alıyordu sadece 40 ,60 ve 80 de kitap yediriyordum.
dediğim txt dosyasını yedekleyip denemende fayda var.
Dostum kesin olur mu bilmem ama benim önceden kurduğum fileste bende aynı şeyi yapmaya çalışıyordum. Usr/game/share veya quest kısmında exppettable.txt dosyası var , onu açıp herşeyini silip kaydedip çıkmıştım. Reboot attığım zaman pet kasılırken item/nesne exp yedirmeden level alıyordu sadece 40 ,60 ve 80 de kitap yediriyordum.

Arkadaşın dediği gibi exppettable.txt dosyasındaki exp miktarlarını bende 0 yapınca item vermeden level atlıyordu ama her gönderip çağırmada ayriyeten kendiliğinden level alma sorunu vardı bende bi dene bakalım sende o sorun olacakmı

teşekkür ederim dosya içerisindeki değerleri silidim ilk başta sunucu hata verdi daha sonra "0" yazınca sorunsuz çalıştı

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri