HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
C2 Nedir ? Android ve İos cihazların listesinde en popüler kategorilerden biri olan çevrimiçi arkadaşlık & flört uygulamaları arasında son dönemde yükselen bir trende sahip olan C2 uygulamasını sizler için inceledik.
Uygulama ismi Connected2 olan platform yakın zamanda özellikle karantina sürecinde trend artışı yakalayarak 6.5 milyon üyeye sahip. 2015 aktif olan ve yatırımcılar sayesinde dünya çapında bir uygulamaya dönüşen connected2 uygulamasını görüyoruz.
Nasıl Arama Yapılır
Konuşmak istediğiniz kişiye mesaj attın kişiye size geri mesaj attığı takdirde arama yapabilirsiniz çağırıyı açıp açmaması ona kalmış.
fake arama özelliğini kullanmak düşündüğünden çok daha kolay.
Kendinizi en iyi anlatacak kelimeler kurun
Kendinizi iyi anlatın ki profiliniz çekici olsun
Vitrininiz güzel dursun. Sonradan ah ben öyle değilim, şöyleyim, böyle yazmak istemedim, şunu demek istedim gibi açıklamalar yapmak zorunda kalmayın. Profil sayfanız insanlara güven versin, samimi olun asilzadeden tavsiyeler.
Gelin Beraber İnceleyelim
Buradan
İndirdiğiniz an sizden bir bilgi istemeden direk uygulamaya giriş yapıyorsunuz
Buradan Hikayeleri görebilirsiniz
Gözünüze birini kestirip hemen konuşmaya başlayabilirsiniz.
Create Your Profile tıkladıktan sonra profilinizi oluşturmaya yönlendiriyor
Buradan profil linkinizi giriyorsunuz
Buradan mail bilgileri ve şifrenizi giriniz
Daha sonra
Bilgilerinizi Girdikten sonra sizi profil fotoğrafı ve anonim nickinizi düzenleme ekranına atacaktır
Buraya nick ve profil fotoğrafı eklendikten sonra uygulamayı kullanabilirsiniz.
Uygulama ismi Connected2 olan platform yakın zamanda özellikle karantina sürecinde trend artışı yakalayarak 6.5 milyon üyeye sahip. 2015 aktif olan ve yatırımcılar sayesinde dünya çapında bir uygulamaya dönüşen connected2 uygulamasını görüyoruz.
Nasıl Arama Yapılır
Konuşmak istediğiniz kişiye mesaj attın kişiye size geri mesaj attığı takdirde arama yapabilirsiniz çağırıyı açıp açmaması ona kalmış.
fake arama özelliğini kullanmak düşündüğünden çok daha kolay.
Kendinizi en iyi anlatacak kelimeler kurun
Kendinizi iyi anlatın ki profiliniz çekici olsun
Vitrininiz güzel dursun. Sonradan ah ben öyle değilim, şöyleyim, böyle yazmak istemedim, şunu demek istedim gibi açıklamalar yapmak zorunda kalmayın. Profil sayfanız insanlara güven versin, samimi olun asilzadeden tavsiyeler.Gelin Beraber İnceleyelim
Buradan
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
.
İndirdiğiniz an sizden bir bilgi istemeden direk uygulamaya giriş yapıyorsunuz
Buradan Hikayeleri görebilirsiniz
Gözünüze birini kestirip hemen konuşmaya başlayabilirsiniz.
Create Your Profile tıkladıktan sonra profilinizi oluşturmaya yönlendiriyor
Buradan profil linkinizi giriyorsunuz
Buradan mail bilgileri ve şifrenizi giriniz
Daha sonra
Bilgilerinizi Girdikten sonra sizi profil fotoğrafı ve anonim nickinizi düzenleme ekranına atacaktır
Buraya nick ve profil fotoğrafı eklendikten sonra uygulamayı kullanabilirsiniz.
Ekli dosyalar
Moderatör tarafında düzenlendi:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)