Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhaba Turkmmo Okurları Ve oyun severler. Sizinle Fivem - Gta 5' ten Radiant VFF eklentisi paylaşmak isterim 
- Radyant VFF -
Biraz asırlarca yapılmış, serbest bırakılması gerektiğini hiç hissetmemiştim, çünkü iyi. Ona bak.
Model: Pas Sallama
Düzenlemeler ve dönüşüm: TGIJ
Çeşitli Düzeltmeler ve bazı model şeyler: 13
Kullanım: Eddlm
-------------------------------------------------- -----------------------
Şuraya yükle;
Ayriyeten-
İlk önce şuraya gidin:
mods / güncelleme / update.rpf / ortak / veri
dlclist.xml dosyasını ayıklayın veya düzenleyin
Açın ve bu satırı sonuna yapıştırın:
dlcpacks: / radiant_vff /
ikinci mods / update / x64 / dlcpacks'e gidin ve radiant_vff adlı yeni bir klasör adı oluşturun
açın ve dlc.rpf dosyasını içine bırakın.
Şimdi bittiğinde, istediğiniz herhangi bir Eğitmenle Arabayı oluşturabilirsiniz.
Araç Spawn Adı:
"radiantvff" - Radyant VFF
-------------------------------------------------- ------------------------
Hatalar:
Muhtemelen bazı hatalar var, oyun kırılmadığı sürece bunlar düzeltilmeyecek. Bu son bir yayın ve hiçbir şey değişmeyecek.
Günlüğü Güncelle:
0.2 - LOD Düzeltmesi
0.1 - İlk Sürüm
Rarın içindeki dosyada kesinlikle virüs ve virüs ihtimali yoktur ! Bunun için ise sizlere Virüstotal önerim
Virüstotala bakarak kaç virüs var kontrol edebilirsiniz. Umarım işinize yarar 2 sürümüde mevcuttur ama tavsiyem yüksek versiyonlarda indirirseniz iyi olur kafanız karışmamak adına tek link verdim 

- Radyant VFF -
Biraz asırlarca yapılmış, serbest bırakılması gerektiğini hiç hissetmemiştim, çünkü iyi. Ona bak.
Model: Pas Sallama
Düzenlemeler ve dönüşüm: TGIJ
Çeşitli Düzeltmeler ve bazı model şeyler: 13
Kullanım: Eddlm
-------------------------------------------------- -----------------------
Şuraya yükle;
Ayriyeten-
İlk önce şuraya gidin:
mods / güncelleme / update.rpf / ortak / veri
dlclist.xml dosyasını ayıklayın veya düzenleyin
Açın ve bu satırı sonuna yapıştırın:
dlcpacks: / radiant_vff /
ikinci mods / update / x64 / dlcpacks'e gidin ve radiant_vff adlı yeni bir klasör adı oluşturun
açın ve dlc.rpf dosyasını içine bırakın.
Şimdi bittiğinde, istediğiniz herhangi bir Eğitmenle Arabayı oluşturabilirsiniz.
Araç Spawn Adı:
"radiantvff" - Radyant VFF
Hatalar:
Muhtemelen bazı hatalar var, oyun kırılmadığı sürece bunlar düzeltilmeyecek. Bu son bir yayın ve hiçbir şey değişmeyecek.
Günlüğü Güncelle:
0.2 - LOD Düzeltmesi
0.1 - İlk Sürüm
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Rarın içindeki dosyada kesinlikle virüs ve virüs ihtimali yoktur ! Bunun için ise sizlere Virüstotal önerim
Virüstotala bakarak kaç virüs var kontrol edebilirsiniz. Umarım işinize yarar 2 sürümüde mevcuttur ama tavsiyem yüksek versiyonlarda indirirseniz iyi olur kafanız karışmamak adına tek link verdim 
Komple ingilizceden türkçeye çevirirken direkt kopyala yapıştır yapmak değil de biraz da olsa kendi cümlelerini veya hatalı çevirmeleri okuyup düzeltmende fayda var. Konu onaylanmadı.
''Biraz asırlarca yapılmış, serbest bırakılması gerektiğini hiç hissetmemiştim, çünkü iyi. Ona bak.''
'' Bu son bir yayın ve hiçbir şey değişmeyecek. ''
Orjinallik sadece: '' Merhaba Turkmmo Okurları Ve oyun severler. Sizinle Fivem - Gta 5' ten Radiant VFF eklentisi paylaşmak isterim'' Yazıp diğerlerini full çeviri olarak kopyala yapıştır yapmak değildir, dikkat edelim.
''Biraz asırlarca yapılmış, serbest bırakılması gerektiğini hiç hissetmemiştim, çünkü iyi. Ona bak.''
'' Bu son bir yayın ve hiçbir şey değişmeyecek. ''
Orjinallik sadece: '' Merhaba Turkmmo Okurları Ve oyun severler. Sizinle Fivem - Gta 5' ten Radiant VFF eklentisi paylaşmak isterim'' Yazıp diğerlerini full çeviri olarak kopyala yapıştır yapmak değildir, dikkat edelim.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)