kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Corsair Dark Core RGB Pro mouse İnceleme

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

corsair.jpg

Tasarım ve Konfor

Dark Core RGB Pro'da fark ettiğiniz en çarpıcı şeylerden biri RGB aydınlatmasıdır. Corsair, Pro modeli için daha fazla vurgu ışığı ekledi ve farkı gerçekten görebilirsiniz. Aydınlatma canlıdır ve çok gösterişli veya dikkat dağıtıcı olmadan fareyi çıkarır. Corsair’in iCUE yazılımında kişiselleştirebileceğiniz dokuz aydınlatma bölgesi vardır. Bu bölgelerin her biri bağımsız renklere ve desenlere ayarlanabilir.

Corsair_Dark_Core_6.jpg

Büyük, geniş sol ve sağ fare düğmeleri, orijinal Dark Core'daki en sevdiğimiz özelliklerden biriydi ve Dark Core Pro'ya geri döndüklerini görmek beni mutlu ediyor. Büyük parmaklarım kendimi evde hissetti, zahmetsizce avuç içi veya pençe tutuşuna kaydı. Konforu ekleyen, konturlu gövde, vücudun altındaki dokulu kauçuk ve farenin sağ tarafındaki değiştirilebilir yan kavramadır. Dark Core Pro elimde çok iyi hissettiriyor - eski fareme geri dönmek istemiyorum diyebilirim. :)

Dark Core RGB Pro, Dark Core SE'den daha fazla yan düğmeye sahiptir. SE'deki yan düğmelerle ilgili bazı sorunlarımız olsa da, Corsair Pro modeli için ayarlama yaptı ve bunun için daha iyi. SE'de bir joystick-y düğmesinden ziyade Corsair, geleneksel iki ayrı yan düğmeye, artı farenin üstünde iki kez daha sol fare düğmesinin yanında geri döndü. Yan düğmeler birbirinden ayırt etmek kolaydı Dark Core Pro ayrıca kaydırma tekerleğinin hemen altında bir keskin nişancı / DPI değiştirici düğmesine de sahiptir. Büyük.

Performans ve Özellikler

Orijinal Dark Core gibi Pro da kablolu veya kablosuz bağlantı ile kullanılabilir. Corsair, 2.4Ghz Slipstream kablosuz teknolojisi ile 1ms gecikme süresi talep ediyor. Kablosuz bağlantının kurulması basittir - farenin tabanındaki bir yan paneli çıkarır, USB alıcısını takar ve farenin altındaki düğmeyi açıkça etiketlenmiş kablosuz moduna çevirirsiniz. Kablosuz mod hakkında gerçekten sevdiğim bir şey, RGB aydınlatmaya geçtiğinizde otomatik olarak nasıl kapanacağı ve önceki gücü koruyarak fareyi daha da uzun süre kullanabilmeniz mümkün.

Corsair_Dark_Core_15.jpg

Oyun içi performans kablosuzda olağanüstü Corsair, Dark Core SE'den 50 saate kadar daha fazla pil ömrü olduğunu iddia ediyor.

Bluetooth bağlantısı oyun oynamak için ideal olmaktan uzak olsa da, ofis görevleri ve web'de gezinme için son derece uygundur. Yüksek performanslı oyunların dışında hiçbir zaman gecikme yaşamadım veya fare hareketlerini ayarlarından düşürmedim.

Corsair_Dark_Core_28.jpg

Pro modeliyle Cosair, Pixart PAW3392 sensörüne yükseldi. Bu sensör tam 18.000 DPI sunabilir ve Corsair’in iCUE yazılımı ile 1 DPI'lık teşviklerle özelleştirilebilir.
Genel olarak, sensör inanılmaz derecede pürüzsüz ve doğru. Zahmetsizce hareket ediyor ve imleci gitmesini istediğim yere götürmek için mücadele ediyormuşum gibi hissetmedim.

PAW3392 sensörü, kablosuz oyun oynamak için açıkça önemli olan düşük güç kullanımı için de optimize edilmiştir. Pro için de yeni olan bir 2000Hz yoklama oranı. Bunun anlamı, farenin konumunu saniyede iki bin kez işletim sistemine göndererek fare hareketlerinizin hızını ve doğruluğunu artıracağıdır.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri