B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Dönüşüm küresi drop ayarı hakkında

Luigina

MetinTwo International
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Fahri Üye
Konular
173
Çözüm
26
Online süresi
10mo 21d
Reaksiyon Skoru
1,932
Altın Konu
4
Başarım Puanı
273
MmoLira
4,234
DevLira
97
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Bazı fileslerde proto fieldlerinde kayma olduğu için dönüşüm küresi vnumunu protodan algılayamayabiliyor oyun.

Bundan dolayı item_manager.cpp üzerinde şöyle bir değişikliğe gidiyoruz.

pkChr->GetPolymorphItemVnum()

Bunu aratın birden fazla çıkacaktır hepsini

70104

ile değiştirin.

Sonrasında mob_drop_item.txt 'de yapacağınız örnek ayar şu şekildedir.

Group xxxxxxxx
{
Type drop
mob 101
1 70104 1 0.5
}

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Mob dropla olmaz o iş, etc_drop_iteme 70104ü 1 satır ekleme ile bütün slotlardan donusum kuresi drobu alabilirsin ve çalışır vaziyyette.
:D
Mob drop iteme 70104 'ü hangi moba yazarsan yaz artık düşecek şekilde ayarladım kodu.
Konu içeriğini sanırım tam okumamışsın.
" Bazı fileslerde proto fieldlerinde kayma olduğu için dönüşüm küresi vnumunu protodan algılayamayabiliyor oyun. "
Paylaşım için teşekkürler.

Bazı fileslerde proto fieldlerinde kayma olduğu için dönüşüm küresi vnumunu protodan algılayamayabiliyor oyun.

Bundan dolayı item_manager.cpp üzerinde şöyle bir değişikliğe gidiyoruz.

pkChr->GetPolymorphItemVnum()

Bunu aratın birden fazla çıkacaktır hepsini

70104

ile değiştirin.

Sonrasında mob_drop_item.txt 'de yapacağınız örnek ayar şu şekildedir.

Group xxxxxxxx
{
Type drop
mob 101
1 70104 1 0.5
}
Mob dropla olmaz o iş, etc_drop_iteme 70104ü 1 satır ekleme ile bütün slotlardan donusum kuresi drobu alabilirsin ve çalışır vaziyyette.

Mob drop iteme 70104 'ü hangi moba yazarsan yaz artık düşecek şekilde ayarladım kodu.
" Bazı fileslerde proto fieldlerinde kayma olduğu için dönüşüm küresi vnumunu protodan algılayamayabiliyor oyun. "

Ben konu hakkında birşey demedim sadece mob dropla sağlıklı olmaz etc drop iteme eklenirse sağlıklı olur diye belirttim :d

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri