Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Merhabalar Turkmmo Sakinleri Bugün'ki konumda size Archeage'de Meslekler hakkından bahsedeceğim, Meslekler, İş Puanlarınızı bu mesleğin görevlerini yerine getirmek için kullanır. Örneğin, Madencilik bir Demir Damarını çıkarmak için 5 LP ve bir Fortuna Damarını çıkarmak için 20 puan kullanıyor. LP'nizi kullandıkça maksimum LP'niz artacaktır.
Meslek rozetlerinizi harcamanız, yapabileceğiniz uzmanlık miktarını artırmanıza yardımcı olmaktadır.
Meslek Listesi ve Açıklamaları
Not: Meslekleri sizin için çevremdeki arkadaşlarım ve profesyonel oyuncularla küçük bir ropörtaj yaptım ve sizleri için kısa ve öz açıklamalar elde ettim
Bazı meslekleri açıklamaları yok nededi çevremde o meslek dallarını kullanan kişiler olmadından ve bilgim olmadığından dolayıdır.
Simya: İksirler, boyalar, Lunadroplar, Lunastones, Archeum Dust ve tılsımların yaratılmasında kullanılır. Simya, belirli donanımları parçalayarak da artar.
El Sanatları: Enstrümanlarınızı, mücevherlerinizi ve çeşitli konut eşyalarınızı yaptığınız bir iş mesleği.
Balıkçılık: Balık yakaladığınız bir profesyonel mesleği.
İşleme: Araç yapmak için kullanılır, kuşatma ekipmanları,
Madencilik: Metal işleri, Silahlar ve Duvarcılık için cevher ve taş toplamak için kullanılan bir toplama mesleği. Amatör düzeyde Demir Damarları ve Fortuna Damarlarından toplanabilir. Fortuna Veins, Demir Damarını temizledikten hemen sonra bir Demir Damarının bulunduğu yerde rastgele ortaya çıkar.
Deri İşi: Deri zırh yapımında kullanılır.
Hırsızlık
İnşaat: Bina evlerinde kullanılır.
Hayvancılık: Hayvanların çeşitli malzemeler için yetiştirilmesi, toplanması ve kasaplanması Hayvancılık ile yapılır.
Günlüğe Kaydetme: Marangozluk için günlük toplamada kullanılan bir toplama mesleği.
Metal işi: Külçe ve Plaka Zırhı oluşturmak için kullanılır. Zırh, yeterliliği daha hızlı artırır, ancak yapımı pahalı olabilir.
Duvarcılık: Tuğla, barut ve Ahiret Taşları yapımında kullanılır.
Silahlar: Metal silahlar, kalkanlar ve patlayıcılar yapmak için Külçeler kullanılır.
Ticaret (Tüccar)
Pişirme (Aşçı): Stat bonusları için yiyecek maddeleri yapmak için kullanılır.
Tarım: Ağaçlardan meyve ve fındık toplamak için kullanılır.
Toplama: Çeşitli işçilik mesleklerinde kullanılan tekstil, baharat ve diğer bitkileri toplamak için kullanılır.
Baskı
Terzilik: Çeşitli tekstillerden kumaş ve kumaş zırh oluşturmak için kullanılır.
Marangozluk: Yay, çıta ve sceptres gibi ahşap silahlar yapmak için kullanılır.
Beste: ArcheAge içinde kendi müziğinizi oluşturmak için kullanılır.
Umarım anlatım, Mesleklerin neler sunduğuna dair net bir görüş sağlamıştır buraya kadar okuyan Herkese teşekkür ederim
Dipnot: Lütfen Paylaşımlarımı hiçbir websitede (forum,blog) vb. yerlerde kesinlikle paylaşılmasını istemiyorum dikkat edelim.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)