raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Metin2-BL_HIDE_EFFECT 1

indirmek için izniniz yok

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

abi cidden bıktım, 7 yıllık şeyleri kullanmayın. hem sistem oluşturuyoruz, hem de boş yere bunlarla uğraşıyoruz, lütfen son çıkan sürümü kullanın
2013 Client srcmizi 2019da build olacak şekilde ayarlasak, İçerisindeki sistemler buildte hata verir mi

abi cidden bıktım, 7 yıllık şeyleri kullanmayın. hem sistem oluşturuyoruz, hem de boş yere bunlarla uğraşıyoruz, lütfen son çıkan sürümü kullanın

Haklısın reiste sistem yapımcısı sen olduğun için varsa bir fikrin iyi olur günü kurtarmak adına yazıyorum.. Yoksada canın sağolsun ileri bir tarihte 2019'a geçiş yapacağım.

Vs 2013 kullanıp sorun yaşayanlar

Effectmanager.h ve pythonsystem.h

#include <stdint.h>
#include <cstdint>

ekleyin

EffectManager.cpp'de

bununla başlayan kod satırını en üstte ekleyin yoksa tanımlama hatası veriyor

enum { BL_BUFF, BL_SKILL, BL_MAX };

konu sorunsuz çalışıyor

@durda Teşekkürler sana bir sorum var örneğin hava kılıcı yandığındada efektin gözükmemesi için ne yapılabilir ?
Bu sistemi yapmıştım kodlar farklı denemek istedim oyun içinde aynı mantıkla çalışıyor bunun kodlamasını daha çok beğendim ama bunun için bir fikrin varmıdır ?

hello for the error of bl max its easy add at effectmanager.cpp #include "EffectManager.h" :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri