- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 57
- TM Yaşı
- 14 Yıl 3 Ay 14 Gün
- MmoLira
- 20
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar serverimde ufak defek eksiklere mudahale edecek yası yüksek kendini bilen bi gm arkadaş arıyorum ilede olabilir uzun sürli kalmak istersede olabilir ama rica ediyorum ağır başlı kendini bilen birisi LÜTFEN.
Herkeze tşkler iyi forumlar
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 57
- TM Yaşı
- 14 Yıl 3 Ay 14 Gün
- MmoLira
- 20
- DevLira
- 0
Arkadaşlar serverimde ufak defek eksiklere mudahale edecek yası yüksek kendini bilen bi gm arkadaş arıyorum talep ederse ücretini ödeme şartı ilede olabilir uzun sürli kalmak istersede olabilir ama rica ediyorum ağır başlı kendini bilen birisi LÜTFEN.
Yanlış yerde açtıysam özür dilerim ilgili foruma taşınmasını rica ederim.
- Konular
- 1,953
- Online süresi
- 1ay 8g
- Reaksiyon Skoru
- 3,987
- Altın Konu
- 140
- Başarım Puanı
- 339
- TM Yaşı
- 6 Yıl 9 Ay 24 Gün
- MmoLira
- 39,465
- DevLira
- 150
Konunuz doru yerde.Yanlış yerde açtıysam özür dilerim ilgili foruma taşınmasını rica ederim.
- Konular
- 1,953
- Online süresi
- 1ay 8g
- Reaksiyon Skoru
- 3,987
- Altın Konu
- 140
- Başarım Puanı
- 339
- TM Yaşı
- 6 Yıl 9 Ay 24 Gün
- MmoLira
- 39,465
- DevLira
- 150
12 saat içinde örnek konuya göre düzenleyiniz.
![]()
Örnek Konu | Konu Açmadan Önce OKUYUNUZ!
1) Bölüm Kuralları 2) Türkçe'mize özen göstererek hazırlanmalı. 3) Düzenli ve okunaklı olmaya özen gösterilmeli. 4) Konu içerisinde hakaret,reklam içerikli mesaj bulundurulmamalı. 5)Para karşılığı GM olmak,GM aramak kesinlikle yasaktır. 6)Aşağıda verilen şablona kesinlikle uyulmalıdır...forum.turkmmo.com
- Konular
- 1,953
- Online süresi
- 1ay 8g
- Reaksiyon Skoru
- 3,987
- Altın Konu
- 140
- Başarım Puanı
- 339
- TM Yaşı
- 6 Yıl 9 Ay 24 Gün
- MmoLira
- 39,465
- DevLira
- 150
Forum kuralları geregi [Karşılıklı (Para,Rep,TM vb.) GM Almak,GM aramak kesinlikle yasaktır.(Ortak Arayanlar için bu kural geçersizdir)]Konu üzerinde farklı sitelerin linkinin verilmesi yasaktır (Gm aranan serverın sitesinin linkini vermek yasak değildir)
NOT: Ücretli iş yapıyorsanız https://forum.turkmmo.com/forum/963-turkmmo-ticaret-merkezi/ bölümünü kullanabilirsiniz.
NOT: Ücretli iş yapıyorsanız https://forum.turkmmo.com/forum/963-turkmmo-ticaret-merkezi/ bölümünü kullanabilirsiniz.
![]()
GM İlanları Bölüm Kuralları
*Türkçe'mize özen göstererek yazınız. ( $, q, x, w ) gibi Türkçe'mizde olmayan harf ve şekillerin kullanımı da yasaktır. *Kendinizi tanıtmak veya GM aramak için, 2 veya daha fazla konu açmayınız. *Bölüm içerisinde GM'lik haricinde konu açmayınız ( soru, istek, öneri, tanıtım v.b) *Konu türünü...forum.turkmmo.com
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)