- Konular
- 5,130
- Çözüm
- 627
- Online süresi
- 12mo 4d
- Reaksiyon Skoru
- 14,958
- Altın Konu
- 486
- TM Yaşı
- 7 Yıl 1 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 494
- MmoLira
- 31,448
- DevLira
- 51
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba Turkmmo Okurları ve Oyun Severler. Minecraft'ın modu olan Eğik bıçak modunu sizlere tanıtmak istiyorum.Özelliklerine gelecek olur isek diğer kılıçlardan daha keskindir. Hileli gibi olsada iyi bir mod olduğunu düşünüp sizinle paylaşmak istiyorum
Önce şöyle bir sorular olabiliyor bu mod çalışırmı bende ne işe yarayacak yada virüslümü diye aklınızda birçok soru olabilir . Ama benim vereceğim mod virüssüzdür indirin güle güle kullanın şimdi biraz detaylarınıda aşağıda anlatalım 
Eğik Bıçak, Minecraft'ta düşmanlarla savaşmak için yeni katanalar verir. Oyuna geleneksel bir ruh katıyor ama aynı zamanda bazı harika dövüş animasyonları da ekliyor.
Artı, kalçanıza kılıflandığında şık görünüyorlar.
Saldırılar bu modu bu kadar özel kılan şeydir, çünkü sizi gerçekten bir katana kullanmaya daldırır. Aralarından seçim yapabileceğiniz çok çeşitli bıçaklar vardır ve her biri hız ve saldırı hasarına göre değişir. Sol veya sağ tıklama ile basit eğik çizgi saldırıları gerçekleştirebilirsiniz.
Bir düşman yakındayken de vardiya tutabilir ve bu onları otomatik olarak hedefler ve hedefinizi doğrudan onlara değiştirir.
Hatta destansı kombo kaplamalar için eğik çizgileri bile birleştirebilirsiniz!
Bu mod ayrıca bıçaklarınız için uygun şekilde şık stantlara sahiptir ve tek stantlar ve çift duvar montajları gibi çeşitli ekran tiplerinde gelir.
Güle Güle kullanmak dieğiyle.İyi Forumlar
Önce şöyle bir sorular olabiliyor bu mod çalışırmı bende ne işe yarayacak yada virüslümü diye aklınızda birçok soru olabilir . Ama benim vereceğim mod virüssüzdür indirin güle güle kullanın şimdi biraz detaylarınıda aşağıda anlatalım 
Eğik Bıçak, Minecraft'ta düşmanlarla savaşmak için yeni katanalar verir. Oyuna geleneksel bir ruh katıyor ama aynı zamanda bazı harika dövüş animasyonları da ekliyor.
Artı, kalçanıza kılıflandığında şık görünüyorlar.
Saldırılar bu modu bu kadar özel kılan şeydir, çünkü sizi gerçekten bir katana kullanmaya daldırır. Aralarından seçim yapabileceğiniz çok çeşitli bıçaklar vardır ve her biri hız ve saldırı hasarına göre değişir. Sol veya sağ tıklama ile basit eğik çizgi saldırıları gerçekleştirebilirsiniz.
Bir düşman yakındayken de vardiya tutabilir ve bu onları otomatik olarak hedefler ve hedefinizi doğrudan onlara değiştirir.
Hatta destansı kombo kaplamalar için eğik çizgileri bile birleştirebilirsiniz!
Bu mod ayrıca bıçaklarınız için uygun şekilde şık stantlara sahiptir ve tek stantlar ve çift duvar montajları gibi çeşitli ekran tiplerinde gelir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Güle Güle kullanmak dieğiyle.İyi Forumlar