DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle

Çalışmıyor [RELEASE] [GF] Balık Botu - unX Fish Bot v2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öncelikle bu güzel çalışmanızdan dolayı sizi tebrik ediyorum.
Birkaç tavsiye de bulunmak istiyorum naçizane
1. Animasyonda bineğe binme olursa bot olduğumuz zor anlaşılır ve güzel olur
2. Olta atma hızını yaptınız gibi belli bir zaman sonra kapansa bot ve loglara takılmasa (atıyorum 1 saat ayarlı)
3. Bu mümkün olabilir mi? Bilmiyorum ama sadece yabbie tutma özelliği olsa efsane olur (zor gibi ama sadece sormak istedim)

Öncelikle bu güzel çalışmanızdan dolayı sizi tebrik ediyorum.
Birkaç tavsiye de bulunmak istiyorum naçizane
1. Animasyonda bineğe binme olursa bot olduğumuz zor anlaşılır ve güzel olur
2. Olta atma hızını yaptınız gibi belli bir zaman sonra kapansa bot ve loglara takılmasa (atıyorum 1 saat ayarlı)
3. Bu mümkün olabilir mi? Bilmiyorum ama sadece yabbie tutma özelliği olsa efsane olur (zor gibi ama sadece sormak istedim)

Binek ve Zırh ile animasyon iptali için ayarlamalar yapıyorum zaten şuan. Detaylı bir Anti-ban sayfası için de çalışıyorum. Stabil hale gelince paylaşacağım. Fakat son söylediğiniz bu bot ile mümkün değil malesef.

Bot süperdi fakat bugün 3 hesabım yani gerçek hiç bot kullanmadığım temiz 56 lvl hesabım bir pazar hesabım ve birde tek bot kullandığım balıkçı hesabım ban yedi süresiz :( bot kullanmadığım hesaplarımda da balık botu sebep gösterilmiş maillerde nasıl oluyor anlamadım :(

Bot süperdi fakat bugün 3 hesabım yani gerçek hiç bot kullanmadığım temiz 56 lvl hesabım bir pazar hesabım ve birde tek bot kullandığım balıkçı hesabım ban yedi süresiz :( bot kullanmadığım hesaplarımda da balık botu sebep gösterilmiş maillerde nasıl oluyor anlamadım :(

Aynı IP den girdiyseniz ya da Ticaret yaptıysanız hepsini banlarlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri