noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Hikaye Ekle

Çalışmıyor [RELEASE] [GF] Balık Botu - unX Fish Bot v2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

v2.2 yi indirip kurdum 2 gün normal çalıştı şuan f1 e bastığımda player disconnect hatası alıyorum çözümü var mı acaba ?

Balıkçının VID degeriyle alakalı bir sorun olmuş. Balıkçıya yakın bir yerde balik tutmayi deneyin. Yine olmuyorsa bu gece linkleri yenileyeceğim.

Hilenizin son versiyonunu dün denedim.
Baya kullanışlı memnun kaldım ve bir öneride bulunmak istiyorum.
Altın balık tutuldu diye ekran çıkıyor (kes-serbest bırak-vazgeç.. tarzı), sanırım hilelerin önüne geçmek için yapılmış bir düzenlemesi oyunun.
Bu ekranı otomatik olarak geçecek bir düzenleme de yapabilir misiniz ?
Olursa iyi olur , hileye bırakıp hesabımızı arkamıza bakmayız hiç.
@streetglow90

Hilenizin son versiyonunu dün denedim.
Baya kullanışlı memnun kaldım ve bir öneride bulunmak istiyorum.
Altın balık tutuldu diye ekran çıkıyor (kes-serbest bırak-vazgeç.. tarzı), sanırım hilelerin önüne geçmek için yapılmış bir düzenlemesi oyunun.
Bu ekranı otomatik olarak geçecek bir düzenleme de yapabilir misiniz ?
Olursa iyi olur , hileye bırakıp hesabımızı arkamıza bakmayız hiç.
@streetglow90

Memnun kalmaniza sevindim. Öncelikle şöyle bir durum var. Bahsettiğiniz ekran bir Quest ekranı. Bu ekranlar half-transparent tabanlı olarak dizayn edilmiş (yarı-saydam). Botun bu ekranı algılaması çok zor, o yüzden kes,serbest biral,yem olarak kullan seçeneklerini seçtiremeyiz. Alternatif olarak sonraki güncellemede şöyle bir seçenek koymayı düşünüyorum; "Disable Quest Windows" Bu şekilde eğer isterseniz o pencere hiç gelmeyecek. Fakat altin ton balığı bonusu da alamayacaksınız.

Memnun kalmaniza sevindim. Öncelikle şöyle bir durum var. Bahsettiğiniz ekran bir Quest ekranı. Bu ekranlar half-transparent tabanlı olarak dizayn edilmiş (yarı-saydam). Botun bu ekranı algılaması çok zor, o yüzden kes,serbest biral,yem olarak kullan seçeneklerini seçtiremeyiz. Alternatif olarak sonraki güncellemede şöyle bir seçenek koymayı düşünüyorum; "Disable Quest Windows" Bu şekilde eğer isterseniz o pencere hiç gelmeyecek. Fakat altin ton balığı bonusu da alamayacaksınız.
İsteğe bağlı "Disable Quest Windows" özelliği olursa ben ve benim gibi düşünenlerin işini baya kolaylaştıracaktır.
Çalışmalarınızın takipcisiyiz, teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri