Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Sloven basını, Olimpija'nın sağ beki Eric Boakye'yi Beşiktaş'ın istediğini yazdı.
Beşiktaş, Gökhan Gönül'ün ayrılması halinde alternatif olarak Olimpija Ljubljana forması giyen Eric Boakye'yi düşünüyor. Bu sezon takımının vazgeçilmez isimlerinden biri olan genç Ganalı, siyah-beyazlıların listesine dahil olan son isim oldu. Ülke basını Beşiktaş'ın Boakye ile ilgilendiğini yazarken, 20 yaşındaki genç oyuncunun bu sezon Yeni Malatyaspor - Olimpija arasında oynanan UEFA Avrupa Ligi maçında Sergen Yalçın'ın dikkatini çektiği öğrenildi. Sezon başında Yeni Malatyaspor'u çalıştıran Yalçın'ın, Ganalı genç sağ bekte potansiyel gördüğü öğrenildi. 20 yaşındaki oyuncu için siyah-beyazlıların önümüzdeki hafta içinde resmi teklifini yapması bekleniyor. Ganalı oyuncunun kulübüyle 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.
54 MAÇTA FORMA GİYDİ
Siyah-beyazlıların peşinde olduğu Ganalı oyuncu profesyonel kulüp kariyerinde 54 maçta forma giyerken; 3 gol attı, 6 asist yaptı ve toplam 9 gole direkt katkı sağladı.
2 GOL 4 ASİST
Eric Boakye 20 yaşında ve Slovenya'nın Olimpija takımında forma giyiyor. Boakye bu sezon Olimpija'da tüm kulvarlarda 22 maçta 2 gol attı ve 4 asist yaptı.