farkmt2official 1
farkmt2official
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı FoxFS userinterface'ye eklediğim packleri görmüyor?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Chyper
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 469

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar serverimde Illıumina interface var ui.eix epk'dan çekiyordu dosyaları şimdi foxfs kurdum userinterfaceye ekledim aşağıdaki şekilde ama client görmüyor onu gui eskiye dönüyor sebebi nerde yanlış yapıyorum?
CEterPackManager::Instance().RegisterPack("pack/ui", "*");

Çözüm
Dosya yolu aynı olan diğer pack dosyalarından birine atın. Pack.py notepad ile açtığınızda hangi pack dosyasının yolu ne olarak girilmiş göreceksiniz.
okumakla alakası yok etc uidekileri daha önce okuyordur ondan onları çekiyordur. yeni pack oluşturmak yerine o packın içindekileri etc nin içine at sorun olmaz.

okumakla alakası yok etc uidekileri daha önce okuyordur ondan onları çekiyordur. yeni pack oluşturmak yerine o packın içindekileri etc nin içine at sorun olmaz.
Cevabınız için Teşekkür ederim işime yaradı ama mesela ben silah kostüm falan ekleyecem bunu da yeni bir packte eklemek istiyorum yeni pack nasıl tanımlarım yolunu nasıl tanımlamam gerek bilginiz varsa açıklar mısınız?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri