Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı servera yeni sistemlerin nasıl ekleneceği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan F355
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 343

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

herkese iyi akşamlar, 1 hafta gibi bir süredir elimdeki bir filesta düzenlemelerle uğraşıyorum ve ilk defa uğraşmaya başladığım bir konu, şu anda
https://forum.turkmmo.com/konu/3646704-theprnce-beceri-okuma-sistemi/ bu başlıktaki sistem uğraştığım filesta bulunmuyor. sistemi files'a nasıl entegre edeceğimi bir türlü bulamadım, başlıkta yazanları anlamaya çalıştım ancak çok fazla bir bilgiye sahip olmadığım için yazılanların bir çoğunu anlayamadım. linkteki konu ve K envanter sisteminin sisteme nasıl entegre edildiğini yazmak isteyen olursa şimdiden çok teşekkür ederim

Rar İcinde Anlatımı Mevcut Deilmi ?
usta rar'daki pack/root/game.py içerisinde bazı komutları arat altına ekle yönlendirmeleri mevcut ancak bahsedilen komutları hangi dosya içerisinde aramam gerektiğini anlayabilmiş değilim. ''self.itemDropQuestionDialog = None // arat'' ilk yönlendirme mesela, root packini açıp içerisindeki game.py'den bu arat denilen komuttan buldum ancak ''self.itemDropQuestionDialog = None // arat'' bundan game.pyde birden fazla mevcut bu yüzden de hangisine yazmalıyım nasıl devam etmeliyim bilmiyorum, root packi içinden mi ilerlemem gerekiyor onu da bilmiyorum açıp bakarak buraya ulaştım

Bahsi geçen beceri kitabı okuma sistemini başarılı bir şekilde kurabilmeniz için game source dosyalarına ihtiyacınız var.
Öncelikle bu dosyalara sahip misiniz ? Forumda veya herhangi bir yerde sourcesi paylaşılan veya sourcesiyle birlikte satın aldığınız filesi mi kullanıyorsunuz yoksa standart bilişim fileslerini mi ? Eğer source dosyanız yoksa bu sistem dahil olmak üzere forumda C++/Python bölümünde yer alan bir çok sistemi kuramazsınız.

Konuya dönecek olursak,
python kısmında game.py'de örneğin self.itemDropQuestionDialog = None // arat bunu nasıl bulacağınızı sormuşsunuz.
GameWindow classının altında bunu arayabilirsiniz.

Bahsi geçen beceri kitabı okuma sistemini başarılı bir şekilde kurabilmeniz için game source dosyalarına ihtiyacınız var.
Öncelikle bu dosyalara sahip misiniz ? Forumda veya herhangi bir yerde sourcesi paylaşılan veya sourcesiyle birlikte satın aldığınız filesi mi kullanıyorsunuz yoksa standart bilişim fileslerini mi ? Eğer source dosyanız yoksa bu sistem dahil olmak üzere forumda C++/Python bölümünde yer alan bir çok sistemi kuramazsınız.

Konuya dönecek olursak,
python kısmında game.py'de örneğin self.itemDropQuestionDialog = None // arat bunu nasıl bulacağınızı sormuşsunuz.
GameWindow classının altında bunu arayabilirsiniz.
öncelikle ilgilendiğiniz için teşekkür ederim, sunucu kiraladığım şirketin sunmuş olduğu ücretsiz fileslardan birini kullanıyorum, server açık ve kullanılır durumda bazı sistemler de oyunda mevcut sanıyorum ki files'ın source'u da mevcuttur. bilgi edinmeye çalışıyorum, bazı şeyleri hiç bilmiyorum diyebilirim buna rağmen yazdıklarınızdan bir şeylere ulaşabildim. game.py için de teşekkür ediyorum

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri