Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Naruto Online nedir ? Bu oyun oynanır mı ? oyun hakkında detaylı bilgi
Merhaba arkadaşlar bu gün Naruto Online hakkında kendi gözlemlediğim ve internetten bulduğum detaylı bilgileri paylaşacağım.
Öncelikle oyun türkçe değil anladığım kadarıyla 2017/2018 senelerinde türkiyeye giriş yapmış ama tutmamış gibi gözüküyor.
Peki bu oyun neden tutmadı burda ?
Oyun çok karışık geldi bana hiç bir zaman kendi test etmediğim bir şey hakkında yorum yapmam.
Oyun incelemek için girdigim zaman değişik bir kalite oyun tarzıyla karşılaştım ve bu konuda kafanız karışmaması için alta bir kaç resimde bırakacağım.
Oyunun sevdiğim yanları ;
1-bilgisayarınıza mini yada full client indirip oynayabiliyorsunuz.
2-az çok ingilizce bilen biri de oynayabilir.
3-ekran kalitesi gerçekten böyle bir oyuna göre çok güzel
4-görevler vb durumlar mevcut
Oyunun sevmediğim yanları ;
1-bir odaya veya haritaya bağlandığınızda çıkamamanız varsada öyle bir tuş zor olması
Oyun içi görüntüler :
Peki bu oyun oynanır mı ?
Herkeze hitap etmeyebilir fakat ben oynamayı tercih ediyorum size daha detaylı bilgi vermek için oyuna başladım bile
İnternette araştırdığınız zaman karşınıza çıkacak veriler aşağıda detaylı olarak listelenmiştir.
Naruto Online :
Kayıt olmak için :
Oyun türü : internet tabanlı MMO oyun
Çıkış yılı : 2012
Bandai Namco lisansıyla Tencent tarafından geliştirilen ve bir süredir Oasis Games tarafından farklı bölgelerde İngilizce dil desteğiyle yayımlanan Naruto Online tarayıcı tabanlı RPG oyunudur. Köyündeki en yetenekli ninja ustası olmayı amaçlayan Naruto Uzumaki adındaki bir gencin başından geçenleri konu alan oyun, 35 farklı ülkede 200 milyonun üzerinde satan bir manga serisinden uyarlandı.
Toprak, su, ateş, rüzgâr ve yıldırım elementlerini temsil eden benzersiz yeteneklere sahip 5 farklı karakterin yer aldığı Naruto Online‘da dilediğiniz karakteri seçerek oyuna başlayabiliyorsunuz. Zengin görev seçeneği ve farklı oyun modlarıyla keyifli vakit geçirmenizi sağlayan Naruto Online‘ın en güzel özelliklerinden biri ise serinin takipçilerinin yakından tanıyacağı Naruto, Sasuke ve Sakura gibi efsane karakterlerin oyunda zaman zaman ekibinize dahil olarak savaşlarda size destek olması.
Naruto serisini seslendiren ekip tarafından seslendirilen oyunda tek veya çoklu oyun modunda oynayabilir davasa dünya savaşlarına katılabilir ve bosslara meydan okuyabilirsiniz.
Oyun içeriği : Eğer Naruto'nun animesini izlediyseniz, Naruto Online'ı kesinlikle denemelisiniz. Animenin en başından başlayan oyun, halihazırda bulunan zaman çizelgesini bozmadan, yarattığımız karakter ile bizi bu güzel hikayenin ortasına koyuyor. Sanki biz de o evrene aitmişiz ve o sırada orada bulunuyormuşuz gibi hazırlanan oyunda, ilk olarak Konoha köyünde başlıyoruz. O sırada Hokage olan 3. Hokage Sarutobi, bizi, kahramanımız Naruto ile tanıştırıyor ve onunla takım arkadaşı haline getiriyor. Animede yaşananların hepsine tanık olarak olayın içindeymiş gibi devam ediyoruz.
Görevler : Oyunda en önemli şey hiç kimseye yenilmeden üst üste combo yaparak görevleri tamamlamak. Görevler yapınca da yeni yeni görevler ve yeni karakterler açılmakta. Naruto Online'de seviye kasmak için bazı uygun takımlar bulunmaktadır. Bunlardan bazıları aşağıda bulunan takımlardır.
MD-GAMES I TO THE GAME
Merhaba arkadaşlar bu gün Naruto Online hakkında kendi gözlemlediğim ve internetten bulduğum detaylı bilgileri paylaşacağım.
Öncelikle oyun türkçe değil anladığım kadarıyla 2017/2018 senelerinde türkiyeye giriş yapmış ama tutmamış gibi gözüküyor.
Peki bu oyun neden tutmadı burda ?
Oyun çok karışık geldi bana hiç bir zaman kendi test etmediğim bir şey hakkında yorum yapmam.
Oyun incelemek için girdigim zaman değişik bir kalite oyun tarzıyla karşılaştım ve bu konuda kafanız karışmaması için alta bir kaç resimde bırakacağım.
Oyunun sevdiğim yanları ;
1-bilgisayarınıza mini yada full client indirip oynayabiliyorsunuz.
2-az çok ingilizce bilen biri de oynayabilir.
3-ekran kalitesi gerçekten böyle bir oyuna göre çok güzel
4-görevler vb durumlar mevcut
Oyunun sevmediğim yanları ;
1-bir odaya veya haritaya bağlandığınızda çıkamamanız varsada öyle bir tuş zor olması

Oyun içi görüntüler :
Peki bu oyun oynanır mı ?
Herkeze hitap etmeyebilir fakat ben oynamayı tercih ediyorum size daha detaylı bilgi vermek için oyuna başladım bile

İnternette araştırdığınız zaman karşınıza çıkacak veriler aşağıda detaylı olarak listelenmiştir.
Naruto Online :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Kayıt olmak için :
Oyun türü : internet tabanlı MMO oyun
Çıkış yılı : 2012
Bandai Namco lisansıyla Tencent tarafından geliştirilen ve bir süredir Oasis Games tarafından farklı bölgelerde İngilizce dil desteğiyle yayımlanan Naruto Online tarayıcı tabanlı RPG oyunudur. Köyündeki en yetenekli ninja ustası olmayı amaçlayan Naruto Uzumaki adındaki bir gencin başından geçenleri konu alan oyun, 35 farklı ülkede 200 milyonun üzerinde satan bir manga serisinden uyarlandı.Toprak, su, ateş, rüzgâr ve yıldırım elementlerini temsil eden benzersiz yeteneklere sahip 5 farklı karakterin yer aldığı Naruto Online‘da dilediğiniz karakteri seçerek oyuna başlayabiliyorsunuz. Zengin görev seçeneği ve farklı oyun modlarıyla keyifli vakit geçirmenizi sağlayan Naruto Online‘ın en güzel özelliklerinden biri ise serinin takipçilerinin yakından tanıyacağı Naruto, Sasuke ve Sakura gibi efsane karakterlerin oyunda zaman zaman ekibinize dahil olarak savaşlarda size destek olması.
Naruto serisini seslendiren ekip tarafından seslendirilen oyunda tek veya çoklu oyun modunda oynayabilir davasa dünya savaşlarına katılabilir ve bosslara meydan okuyabilirsiniz.
Oyun içeriği : Eğer Naruto'nun animesini izlediyseniz, Naruto Online'ı kesinlikle denemelisiniz. Animenin en başından başlayan oyun, halihazırda bulunan zaman çizelgesini bozmadan, yarattığımız karakter ile bizi bu güzel hikayenin ortasına koyuyor. Sanki biz de o evrene aitmişiz ve o sırada orada bulunuyormuşuz gibi hazırlanan oyunda, ilk olarak Konoha köyünde başlıyoruz. O sırada Hokage olan 3. Hokage Sarutobi, bizi, kahramanımız Naruto ile tanıştırıyor ve onunla takım arkadaşı haline getiriyor. Animede yaşananların hepsine tanık olarak olayın içindeymiş gibi devam ediyoruz.
Görevler : Oyunda en önemli şey hiç kimseye yenilmeden üst üste combo yaparak görevleri tamamlamak. Görevler yapınca da yeni yeni görevler ve yeni karakterler açılmakta. Naruto Online'de seviye kasmak için bazı uygun takımlar bulunmaktadır. Bunlardan bazıları aşağıda bulunan takımlardır. MD-GAMES I TO THE GAME