Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

SEGA, Phantasy Star Online 2'nin Sorunları Üzerinde Çalışmaya Devam Ediyor

chakarmt2

Remember to remember
Fahri Üye
TM Üye
Katılım
20 Şub 2012
Konular
664
Mesajlar
4,253
Online süresi
54876s
Reaksiyon Skoru
593
Altın Konu
0
Başarım Puanı
243
TM Yaşı
14 Yıl 2 Ay 2 Gün
MmoLira
536
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Phantasy Star Online 2'nin PC lansmanı herkes için o kadar da iyi gitmedi, bazı insanlar oyuna tamamen giremedi. Kendi sorunlarımıza göz atmak için bu hafta Ücretsiz Oynatma Oyuncusuna göz atın! SEGA bu konuda çalışıyor ve sosyal medya aracılığıyla oyunculardan özür diledi. Dün gece yayınlanan bir tweet'te şirket, oyuncu yorumlarına “yakından dikkat ettiklerini” ve işlerin halledilmesi için Microsoft ile birlikte çalıştıklarını belirtti.

pso2-4.jpg

Bu arada, Japonca sürümü için pso2tweaker oluşturan ekip Twitter'da oyunu Kuzey Amerika'da PC'de başlatmaya çalışanlar için bir çözüm bulduğunu açıkladı. Oyuncuların izinleri ve diğer ayarlarla uğraşmak zorunda kalmadan oyunu yamalamaları ve oynaması için bir yol buldular. Bildirildiğine göre her seferinde işe yarıyor. Ekip ayrıca oyunun Windows'un açık olmadığı bir sürücüye yüklenmesinden kaynaklandığını da doğruladı. Çözümlerini denemekle ilgilenenler Reddit'te onlar hakkında daha fazla bilgi edinebilirler.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri
Üst